When people look at my pictures I want them to feel the way they do when they want to read a line of a poem twice.

 { Robert Frank }

{ Isis | 31 | Getrouwd met Bertus | Belg in Nederland }

 

Ik hou van reizen, van nieuwe geuren en smaken, van mensen die leven met passie en houden van rauwe schoonheid. Ik hou ook van dansen, liefst in de regen, de ochtendmist over de velden, de geur van dennenbomen en wilde bloemen. Ik hou van het bruisende leven in de stad, van de verweerde bakstenen, en de eeuwen geschiedenis die je er vindt. Ik hou van thee en vers geplukte aardbeien en panna cotta en schuimwijn.

Pure, bezielde en dichterlijke beelden wil ik maken. Melancholisch en tegelijk vol levensvreugde. Artistiek, verhalend en met liefde voor detail.

{ Trouwfotograaf }

 

Ik hou van intieme en creatieve bruiloften, en van bruidsparen die helemaal zichzelf durven zijn. Gaan jullie trouwen in het bos, op de boerderij van jullie (groot)ouders, bij het water, in een mooi oud landhuis of in het buitenland? Let’s talk!
Ik observeer zonder in te grijpen en leg het verhaal van jullie dag vast in al zijn prachtige details. Ik vang die dingen die jullie misschien ontgaan zijn, de kleine momenten tussen alle emoties: de tranen, de opwinding en blijdschap.
Een van mijn favoriete dingen aan bruiloften fotograferen is de connectie met mijn bruidsparen. Van volledige vreemden, naar gezellig koffie drinken en honderduit kletsen over jullie trouwplannen bij het kennismakingsgesprek, tot een 100% vertrouwd gevoel op jullie dag zelf. Ik ben altijd paraat om te helpen in geval van nood: last-minute schoenen poetsen voor de bruidegom, telefoneren naar de ceremoniemeester of even peptalken voor jullie geloften of speech.

 

REISSCHEMA

2019

Januari – Lago Maggiore + Roma, IT
Februari – Toscane, IT
Mei – Gent, BE
Juni – Schiermonnikoog, NL
Augustus – Gotland, SE
September – Toscane, IT

2018

Januari – Marokko
March – Toulouse, FR
Februari – Engeland + Schotland
Mei – Skåne, SE
June – Perugia + Roma, IT
Agustus – Gent, BE
November – Lanzarote, SP

Travel stories

Cecilia + Simon

Betul + Baris

Rocca Calascio, Italie

Volg mij op Instagram

 Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografie, Intieme bruiloften, Elopements, Engagement fotoshoots, Koppelshoots, Loveshoots

info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157 | Alphen aan den Rijn

Nederland | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda, 's Hertogenbosch

België | Gent, Antwerpen, Mechelen

Wereldwijd beschikbaar | IJsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland