Info & INvestment

Ondernemers + brands

Visuele Identiteit

Elk bedrijf heeft een eigen karakter, een verhaal, een eigen identiteit. Deze identiteit zichtbaar maken in vormgeving van je website en logo, je visitekaartjes en het beeldmateriaal op je site is een hele kunst. Voor creatieve ondernemers zoals jij is het vaak een lange zoektocht naar een fotograaf die hun werk zo goed aanvoelt dat ze beelden kan creeeren die helemaal bij hen passen. Veel visual branding fotografie is volledig afgesteld op de corporate wereld van grote bedrijven. Creatieve ondernemers zijn toch net een beetje anders. Naast een logo en een mooi web-design maakt fotografie een veel groter deel uit van hun visuele identiteit. Je hebt misschien je eigen logo ontworpen en je hebt een duidelijk beeld van wat voor foto’s je wilt, maar je krijgt ze gewoon niet uit je camera zoals je ze in gedachten hebt. Jij bent waarschijnlijk niet op zoek naar productfoto’s met een steriel witte achtergrond, maar wel naar foto’s die een verlengstuk zijn van jouw persoonlijkheid. Je bent niet alleen op zoek naar productfotografie, maar ook foto’s die je creatief proces documenteren. Het traject van idee tot afgewerkt product is waar jij het meeste tijd in steekt, en wat grotendeels bepaalt wie jij bent als creatieve ondernemer. Het is een verhaal dat zelden wordt gedeeld met je publiek, maar dat ervoor kan zorgen dat je klanten zich nog makkelijker identificeren met waar jij precies voor staat!

Visual branding fotografie

Je hebt misschien je eigen logo ontworpen en je hebt een duidelijk beeld van wat voor foto’s je wilt, maar je krijgt ze gewoon niet uit je camera zoals je ze in gedachten hebt. Ik vind het heel leuk om samen met jou een beeldstijl uit te werken die helemaal past bij je bedrijf, en jou tips te geven over hoe je die ook in je eigen foto’s kunt toepassen. Welke beelden, kleuren, vormen horen bij jouw bedrijf? Hoe brengen we jouw creatief proces het best in beeld? Hoe vertellen we jouw verhaal op de manier die jouw doelpubliek aanspreekt?

Visual Branding pakketten

Ik bied verschillende losse pakketjes of bouwstenen aan die jou kunnen helpen bij het opbouwen van je visual identity. Je kunt me inhuren voor een brand identity sessie waarbij we samen een nieuwe visuele identiteit voor jouw bedrijf creeeren, of evalueren en aanpassen wat er al is. Verder heb ik pakketten voor productfotografie en lookbook fotografie, portretfoto’s, een fotosessie in je atelier, fotografie van workshops of events, of bij een consultatie of coaching sessie. Al deze pakketten staan hier onder uitgebreid beschreven. 

Visual Branding Masterplan

Naast deze losse bouwstenen bied ik een jaarpakket aan voor 800 EUR (excl. btw). De meerwaarde hiervan is dat ik jou hierdoor kan helpen met het opbouwen van een consistente visuele identiteit. Hierdoor zul je beter opvallen tussen alle anderen, en het maakt jouw bedrijf een stuk zichtbaarder!
Je kunt zelf vijf bouwstenen naar keuze selecteren, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld drie productfotografie sessies zijn, het fotograferen van een workshop en een fotosessie in je atelier. Dit pakket is altijd inclusief een portretsessie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een langdurige samenwerking is het altijd super belangrijk dat die persoonlijke klik er is!

 

portret

atelier

consult

events/workshops

product

lookbook

stockfotografie

brand identity

u

zoek je nog iets anders? laat van je horen!

Portretshoot

 

0,5 uur
8 foto’s in hoge resolutie en webresolutie (zonder watermerk)
100 EUR (excl. btw)

Atelier shoot

Tijdens een fotosessie leg ik jou vast terwijl je aan het werk bent, in verschillende fasen van productie. Dit kan op één moment, maar we kunnen ook een aantal keer afspreken om jouw creatief proces zo volledig mogelijk te documenteren.

1 uur
30 foto’s in hoge resolutie en webresolutie (zonder watermerk)
170 EUR (excl. btw)

Consultatie

 

0,5 uur
10 foto’s in hoge resolutie en web resolutie (zonder watermerk)
100 EUR (excl. btw)

Event / workshop

 

1 uur
50 foto’s in hoge resolutie en webresolutie (zonder watermerk)
170 EUR (excl. btw)

Productfotografie

 

1 uur
30 foto’s in hoge resolutie en webresolutie (zonder watermerk)
170 EUR (excl. btw)

Lookbook

 

1 uur
30 foto’s in hoge resolutie en webresolutie (zonder watermerk)
vanaf 170 EUR (excl. btw)

Stockfotografie

Het hele jaar lang toegang tot een op jouw behoeften afgestelde galerij met stockfotografie. Jouw galerij bevat 100 foto’s of bijna 2 foto’s per week die je kunt gebruiken voor blogposts, instagram en facebook.

1 jaar
200 foto’s op social media resolutie (zonder watermerk)
170 EUR (excl. btw)