Investment

Liefhebben . Portret . Brands

liefhebben


Jullie liefde voor elkaar is wonderlijk en kostbaar en prachtig. Of jullie nu verloofd zijn of juist (nog) helemaal geen plannen hebben om te trouwen,  …

2 uur
40 foto’s*
Digitale galerij
250 EUR

Portret


Of het nu gaat om senior portraits van je kinderen of een artistieke portretsessie van jezelf, dit is het pakket voor jou!

1-1,5 uur
30 foto’s*
Digitale galerij
200 EUR

*Wil je graag meer foto’s? Het volledige digitale album in hoge resolutie koop je vanaf 100 euro (voor een sessie van 1,5-2 uur, minimaal 60 extra foto’s).

Brands


Achter elk brand of klein bedrijf schuilt een creatief proces. Het traject van idee tot afgewerkt product is waar jij het meeste tijd in steekt, en wat grotendeels bepaalt wie jij bent als creatieve ondernemer. Het is een verhaal dat zelden wordt gedeeld met je klanten of je publiek, maar dat staat te springen om verteld te worden. Dankzij een brand reportage kunnen je klanten zich nog makkelijker identificeren met waar jij precies voor staat!
Tijdens een fotosessie leg ik jou vast terwijl je aan het werk bent, in verschillende fasen van productie. Dit kan op één moment, maar we kunnen ook een aantal keer afspreken om jouw creatief proces zo getrouw mogelijk te documenteren. Daarnaast lever ik ook productfotografie voor je webshop of catalogus en vind ik het heel leuk om samen met jou een stijl uit te werken die helemaal past bij je bedrijf, en jou tips te geven over hoe je die ook in je eigen foto’s kunt toepassen.

Basispakket

1 uur
30 foto’s in hoge resolutie
Alle foto’s op social media resolutie (zonder watermerk)
170 EUR (excl. btw)

Extra’s

Elk extra uur +125 EUR
Moodboard +95 EUR

Alle prijzen zijn inclusief btw, inclusief reiskosten.

Isis Sturtewagen Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk.

Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven.


© Isis Sturtewagen Fotografie | Fotograaf Alphen aan den Rijn | info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157