Investment

Liefhebben . Portret . Brands

liefhebben


Jullie liefde voor elkaar is wonderlijk en kostbaar en prachtig. Of jullie nu verloofd zijn of juist (nog) helemaal geen plannen hebben om te trouwen,  …

2 uur
35 foto’s*
Digitale galerij
300 EUR

Portret


Of het nu gaat om senior portraits van je kinderen of een artistieke portretsessie van jezelf, dit is het pakket voor jou!

1 uur
20 foto’s*
Digitale galerij
200 EUR (tot 4 pers., voor elke extra persoon + 20 EUR)

*Wil je graag meer foto’s? Het volledige digitale album in hoge resolutie koop je vanaf 100 euro (minimaal 50 extra foto’s).

Brands


Achter elk brand of klein bedrijf schuilt een creatief proces. Het traject van idee tot afgewerkt product is waar jij het meeste tijd in steekt, en wat grotendeels bepaalt wie jij bent als creatieve ondernemer. Het is een verhaal dat zelden wordt gedeeld met je klanten of je publiek, maar dat staat te springen om verteld te worden. Dankzij een brand reportage kunnen je klanten zich nog makkelijker identificeren met waar jij precies voor staat!
Tijdens een fotosessie leg ik jou vast terwijl je aan het werk bent, in verschillende fasen van productie. Dit kan op één moment, maar we kunnen ook een aantal keer afspreken om jouw creatief proces zo getrouw mogelijk te documenteren. Daarnaast lever ik ook productfotografie voor je webshop of catalogus en vind ik het heel leuk om samen met jou een stijl uit te werken die helemaal past bij je bedrijf, en jou tips te geven over hoe je die ook in je eigen foto’s kunt toepassen.

Basispakket

 

1 uur
minimaal 30 foto’s in hoge resolutie
200 EUR (excl. btw) / elk extra uur +150 EUR (excl. btw)

 

Alle prijzen zijn inclusief btw, inclusief reiskosten.

Isis Sturtewagen Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk.

Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven.

Volg mij op Instagram


 © Isis Sturtewagen Fotografie | Trouwfotografie, Portretfotografie, Visual Branding
Gevestigd in Alphen aan den Rijn, wereldwijd beschikbaar | info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157