LIEFHEBBEN

PORTFOLIO

KIND WORDS

{ Martine & coen }

Isis heeft ons aan een prachtige set foto’s geholpen! Ze heeft oog voor bijzondere details, is heel vriendelijk tijdens de shoot en we voelden ons gelijk op ons gemak! Een loveshoot is echt een leuk moment met elkaar en een hele goede manier om je relatie te vieren!

{ Suus & Soraya }

Wat een super ervaring! En wat een mooie foto’s! We hebben laatst een love shoot gehad op onze favoriete plek buiten en met onze twee honden. Alles was mogelijk en Isis stelde ons tijdens de fotosessie 100% op ons gemak.

TARIEVEN

liefhebben


Jullie liefde voor elkaar is wonderlijk en kostbaar en prachtig. Of jullie nu verloofd zijn, gewoon de liefde willen vieren, of de bijzondere tijd van samen in verwachting zijn willen vastleggen.

1-2 uur
25 foto’s*
Digitale galerij
300 EUR

*Wil je graag meer foto’s? Het volledige digitale album in hoge resolutie koop je vanaf 100 euro (minimaal 50 extra foto’s). Losse foto’s kosten 15 euro per stuk.

Alle prijzen zijn inclusief btw, inclusief reiskosten tot 50km vanaf Alphen aan den Rijn (daarna €0,35 p/km)

Isis Sturtewagen Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk.
Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven.

Volg mij op Instagram

 Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografie, Intieme bruiloften, Elopements, Engagement fotoshoots, Koppelshoots, Loveshoots

info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157 | Alphen aan den Rijn

Nederland | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda, 's Hertogenbosch

België | Gent, Antwerpen, Mechelen

Wereldwijd beschikbaar | IJsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland