TROUWEN

PORTFOLIO

KIND WORDS

{ Katrien & Tanguy }

Isis heeft ons enorm verrast met haar bijzondere manier van kijken. Ze stelt je gerust en leidt je rustig doorheen poses. We zijn helemaal ondersteboven van de prachtige, rijke, sfeervolle foto’s die ze heeft gemaakt. Unieke beelden van onze speciale dag!

{ Danielle & Adrian }

Heel blij dat we Isis hebben gevraagd om onze bruiloft te fotograferen! De foto’s zijn prachtig geworden. Van tevoren alles uitgebreid doorgesproken, Isis denkt mee en kan je goed adviseren. Tijdens de dag zelf liep alles heel soepel: Isis is heel ervaren en heeft snel de mooie plekjes gevonden. Ze observeert en legt alles met haar camera vast, met oog voor detail, licht en compositie. We hebben prachtige foto’s van de fotoshoot, maar ook mooie groepsfoto’s en hele spontane foto’s van onze gasten.

{ Shelly & Yannick }

Bedankt Isis voor de steeds prachtige momenten die jij weergeeft in je fotografie! Wij zijn zeer gelukkig dat we jou erbij hadden op ons huwelijk. Je bent een fantastisch persoon en dankzij jou zullen wij onze fantastische dag weer kunnen herbeleven!
Prachtig om te zien hoe jij de momenten zo puur, liefdevol, mooi en ontroerend kunt laten overkomen. We zijn zo dankbaar dat wij jou hebben mogen leren kennen!

{ Sylvie & David }

Isis haar foto’s overtroffen werkelijk al onze verwachtingen. Haar beelden zijn eerlijk, puur, natuurlijk en niet geforceerd. We hadden geen cliché bruiloft en wilden dan ook geen cliché foto’s en dat is haar dan ook meer dan gelukt. We hadden ons geen betere trouwfotografe kunnen wensen.

TARIEVEN

Alle prijzen zijn inclusief btw, inclusief reiskosten.

Isis Sturtewagen Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk.

Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven.

Volg mij op Instagram

 Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografie, Intieme bruiloften, Elopements, Engagement fotoshoots, Koppelshoots, Loveshoots

info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157 | Alphen aan den Rijn

Nederland | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda, 's Hertogenbosch

België | Gent, Antwerpen, Mechelen

Wereldwijd beschikbaar | IJsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland