VOOR FOTOGRAFEN

mentoring . workshops

MENTORING

Het vinden van je eigen stijl en je eigen stem in je fotografie is een moeilijke zoektocht waarbij je af en toe helemaal vast komt te zitten. Believe me, I’ve been there! Niets is dan verfrissender dan een 1-op-1 mentorsessie. Tijdens de mentorsessie gaan we op zoek naar wat jij wilt laten zien als fotograaf, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je eigen werk. We kijken samen uitgebreid naar jouw portfolio, we gaan dieper in op jouw knelpunten en frustraties en wat je daar aan kunt doen.
Tijdens de mentorsessie kunnen we de klemtoon leggen op de onderwerpen waar jij het meeste behoefte aan hebt op dit moment. Ben je nog maar net aan het begin en heb je vooral praktische vragen over het opzetten van je eigen fotografie bedrijf, het kiezen van je niche, en het vinden van je ideale klant? Worstel je met vinden van een eigen stijl van fotograferen, lichtgebruik, editing? Of wil je graag meer tools voor het poseren van koppels?

Afhankelijk van wat we gaan aanpakken in jouw mentorsessie vindt deze plaats bij mij thuis in Alphen aan den Rijn of via Skype. Stuur me gerust een mailtje met al je vragen, twijfels en struggles en dan maken we samen een plan van aanpak.

Vanaf € 175,-  excl BTW

WORKSHOPS

Samen met Ilka van Wieren fotografie organiseer ik fotografie workshops. Met een kleine club gaan we op pad om live te shooten. We laten zien hoe wij te werk gaan, geven tips over lichtgebruik, emoties en compositie en geven iedereen de ruimte om ook aan hun eigen portfolio te werken. We organiseren verschillende soorten workshops:

 

Workshop loveshoot

We beginnen de dag met een korte introductie waarna Ilka van Wieren en ik iets zullen vertellen over onze workflow. Na een korte pauze gaan we samen met een echt koppel op pad om live te shooten. De belangrijkste elementen die we tijdens deze sessie laten zien zijn het gebruik van licht, compositie en emotie. Je krijgt na de workshop toegang tot onze besloten facebookgroep zodat je al je vragen met ons en de andere cursisten kan delen.

Wanneer: 17 oktober, 2018
Tijd: 13.00-17.00
Waar: Liefsfabriek, Hazerswoude-Dorp
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en basiskennis van fotografie
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €200,- incl BTW

 

Workshop storytelling

We beginnen de dag met een korte introductie waarna we direct aan het werk gaan. We gaan shooten met een echt koppel en laten zien wat belangrijk is voor het vastleggen van een verhaal. Elementen die aan bod komen zijn emoties en het leggen van het doelbewust leggen van focus op de juiste momenten. Na de shoot is er een moment om samen de foto’s te bekijken en laten wij zien hoe wij selecteren om de beelden samen tot een verhaal te maken. Je krijgt na de workshop toegang tot onze besloten facebookgroep zodat je al je vragen met ons en de andere cursisten kan delen.

Wanneer: 28 november, 2018
Tijd: 13.00-17.00
Waar: Zwolle (centrum)
Benodigdheden: Spiegelreflex camera, basiskennis van fotografie, laptop met lightroom
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €275,- incl BTW

 

WITLOF WORKSHOPS

Ben jij blogger, fotograaf, stylist, of hou je gewoon heel erg van fotografie? Dan is Witlof Workshops misschien wat voor jou. Samen met Ilka van Wieren en Merette Kuijt vormen wij het team van Witlof Workshops.

De eerstvolgende Witlof Workshop staat gepland op 20 november 2018. Hoe maak je de mooiste foto’s voor je instagram account en blog? Hoe maak je mooie portretten en vertel je een verhaal in beelden? Naast het beter leren kennen van je camera, leer je creatief daglicht gebruiken, oefen je intussen met stylingtechnieken én ontdek je welke stijl écht bij je (bedrijf) past.

De workshop vindt plaats in een prachtig fotogenieke oude fabriek. Denk beton, oude tegeltjes, gietijzeren ramen en heel hoge plafonds. De dag staat in het teken van (h)eerlijk eten, fotografie en styling.

Voor informatie verwijs ik je door naar de site: www.witlofworkshops.com

 

 Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografie, Engagement fotoshoot, Zwangerschapsfotografie, Gezinsportret

info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157 | Alphen aan den Rijn

Nederland | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda, 's Hertogenbosch

België | Gent, Antwerpen, Mechelen

Wereldwijd beschikbaar | IJsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland

Volg mij op Instagram