VOOR FOTOGRAFEN

mentoring . workshops

MENTORING

Het vinden van je eigen stijl en je eigen stem in je fotografie is een moeilijke zoektocht waarbij je af en toe helemaal vast komt te zitten. Believe me, I’ve been there! Niets is dan verfrissender dan een 1-op-1 mentorsessie. Tijdens de mentorsessie gaan we op zoek naar wat jij wilt laten zien als fotograaf, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je eigen werk. We kijken samen uitgebreid naar jouw portfolio, we gaan dieper in op jouw knelpunten en frustraties en wat je daar aan kunt doen.
Tijdens de mentorsessie kunnen we de klemtoon leggen op de onderwerpen waar jij het meeste behoefte aan hebt op dit moment. Ben je nog maar net aan het begin en heb je vooral praktische vragen over het opzetten van je eigen fotografie bedrijf, het kiezen van je niche, en het vinden van je ideale klant? Worstel je met vinden van een eigen stijl van fotograferen, lichtgebruik, editing? Of wil je graag meer tools voor het poseren van koppels?

Afhankelijk van wat we gaan aanpakken in jouw mentorsessie vindt deze plaats bij mij thuis in Alphen aan den Rijn of via Skype. Stuur me gerust een mailtje met al je vragen, twijfels en struggles en dan maken we samen een plan van aanpak.

Vanaf € 175,-  excl BTW

WORKSHOPS

Samen met Ilka van Wieren fotografie organiseer ik fotografie workshops. Met een kleine club gaan we op pad om live te shooten. We laten zien hoe wij te werk gaan, geven tips over lichtgebruik, emoties en compositie en geven iedereen de ruimte om ook aan hun eigen portfolio te werken. We organiseren verschillende soorten workshops:

 

 

 

Volg mij op Instagram

 Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografie, Engagement fotoshoot, Zwangerschapsfotografie, Gezinsportret

info@isissturtewagen.nl | +31 (0)639671627 | KVK 67001157 | Alphen aan den Rijn

Nederland | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda, 's Hertogenbosch

België | Gent, Antwerpen, Mechelen

Wereldwijd beschikbaar | IJsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland