Feel free to be as creative, different, introvert, crazy, wild, shy or whimsical as you truly are.

{ Hey, it’s me, Isis }

Ik hou van reizen, van nieuwe geuren en smaken, van mensen die leven met passie en houden van rauwe schoonheid. Ik hou ook van dansen, liefst in de regen, de ochtendmist over de velden, de geur van dennenbomen en wilde bloemen. Ik hou van lange wandelingen, liefst in de bergen, en zonsondergangen kijken met mijn man. Ik hou van het bruisende leven in de stad, van de verweerde bakstenen, en de eeuwen geschiedenis die je er vindt. Ik hou van thee en vers geplukte aardbeien en panna cotta en schuimwijn.

Oprechte, bezielde en dichterlijke beelden wil ik maken. Melancholisch en tegelijk vol levensvreugde. Artistiek, verhalend en met liefde voor detail.

 { trouwfotograaf in Nederland, België, Italië & de rest van Europa}

Ik begon in 2016 met het fotograferen van bruiloften. In alle vormen en maten. Van een knusse strandtent aan de Costa del Sol tot een statig landgoed in Zweden. Van een luxueuze villa in Toscane tot een bruine kroeg op Schiermonnikoog. Van homemade picnics tot sjieke 7-gangen menu’s. Van loungen met een goed glas whiskey tot epische dansfeesten in de vroege uurtjes of een live optreden van Spinvis. Van 250 gasten tot super intiem met alleen jullie twee.

Wat al deze trouwfeesten met elkaar gemeen hadden? Koppels die er resoluut voor kozen om te trouwen op hun eigen manier. Een klein beetje – en soms een beetje veel – van de gebaande paden af.

 

Isis Sturtewagen Fotografie

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627

Trouwfotografie in Nederland, België en Italië

KVK 67001157

Trouwfotograaf Nederland | Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag
Huwelijksfotograaf België | Gent, Brugge, Antwerpen, Mechelen, De Ardennen
Trouwfotograaf Italië | Toscane, Umbrië, Puglia, Firenze, Siena, Arezzo, Rome, Orvieto, Assisi, Perugia, Ostuni