Deep Dive Day

Jouw activatie om uit de wachtstand te komen

Voor creatieve ondernemers die de wereld mooier willen maken, op hun eigen voorwaarden.

Je hebt een Idee, een visie, een droom – en je voelt dat het tijd is om het in de wereld te brengen.

Maar toch

… heb je die dromen tijdelijk in de wacht geplaatst.

Omdat je het gevoel hebt dat er op dit moment geen tijd is om eraan te werken. Of misschien omdat je niet helder hebt wat die volgende stap precies mag worden. Of omdat je het gevoel hebt dat je er nog niet klaar voor bent.

Wat je wél zeker weet: je wil het op je eigen manier aanpakken, en niet zoals iedereen het doet omdat het zo hoort.

Wat als je in plaats daarvan …

N

een hele dag kon werken met een coach die niets anders doet dan creatieve ondernemers helpen met het vinden van focus en richting?

N

precies de juiste steun kon krijgen om ervoor te zorgen dat je in beweging komt voor die doorbraak, dat nieuwe project of wilde idee?

N

kon brainstormen met iemand die jou echt ziet, en voor wie trouw blijven aan je eigen persoonlijkheid en ruimte maken voor plezier centraal zet?

N

je (chaotische) hersenspinsels en ideeën helder onder woorden kon brengen?

N

met een nieuwe dosis moed en vertrouwen voorbij je angst en onzekerheid kon gaan, zodat je het verschil kan gaan maken dat je graag in de wereld wil zien?

Ik zou je hier nu kunnen vertellen welke resultaten je tijdens een Deep Dive Day kan bereiken, maar ik laat liefst mijn klanten spreken:

Jorge

Jorge schreef de teksten voor een nieuwe klantenbrochure.

“De drempel om te starten viel weg. Alle kleine vragen en twijfels die mij anders tegenhouden om te starten kon ik vandaag gewoon met jou bespreken.”

Laura

“Na onze Deep Dive Day heb ik zo veel vertrouwen en munitie gekregen om het radicaal anders te gaan doen, echt zoals ík wil.”

Laura was midden in een rebrand en worstelde nog met écht zichzelf en haar visie laten zien. 

Heleen

Heleen tweakte haar aanbod zodat het nog beter bij haar persoonlijkheid past en gooide haar prijzen omhoog.

“Het bracht precies de rust, de energie en de motivatie die ik nodig had om aan de slag te gaan.”

Liesbeth

“Het is ongelofelijk wat de Deep Dive Day in beweging heeft gezet. Ik heb echt het gevoel dat ik weer maanden verder kan.”

Mieke

Deze dag gaf me zuurstof. Het was heerlijk om de ideeën in mijn hoofd gelijk te kunnen aftoetsen met Isis en zo vlot door blokkades heen te werken. In mijn eentje zou ik op die punten veel langer blijven hangen.

Mieke werkte een gloednieuw aanbod uit van visie, tot doelgroep, tot prijssetting.

Inge

Met Inge nam ik haar aanbod onder handen met als doel: dichter bij zichzelf blijven en meer plezier hebben in haar werk.

“We hebben zoveel besproken en alle belemmerende gedachten weggehaald. Ik zit vol inspiratie en kan weer vooruit met dingen waar ik zelf niet echt uit kwam.”

Julie

Met Julie werkte ik aan haar mindset blokkades rondom perfectionisme.

Jessi

Jessi stond aan de start van het oprichten van haar tweede bedrijf. 

Het is fijn om weer in de AAN-modus te staan. De belemmerende overtuigingen zijn in een ander licht gezet. Ik voel de energie om verder te gaan!

Vragen? Lees verder of ga recht naar de FAQ onderaan deze pagina.

Soms is alles wat je nodig hebt iemand die aan jouw kant staat. Iemand die je een veilige ruimte geeft om te delen wat je voelt, waar je van droomt, en wat je nodig hebt.

klanten beschrijven deep dive days & werken met mij als

N

vertrouwd & Empathisch

N

enthousiast & crazy dedicated

N

concreet & doelgericht

“Iedereen zou af en toe een Isis in haar achterzak moeten hebben. Het doet zoveel deugd om iemand aan je zijde te hebben die al haar kennis en ervaring in de strijd gooit om de knopen in je hoofd te ontwarren, met haar zachte aanmoedigingen, concrete tips en gerichte vragen.”

– Liesbeth, Fotofolies

ik wil dat jij weet …

N

dat alles lichter wordt wanneer jij dingen op jouw manier doet, ook al vertelt de hele wereld je iets anders.

N

dat het mogelijk is om voorbij de overwhelm, angst en twijfels te gaan.

N

dat je wordt gezien, dat je wordt gewaardeerd en dat je een verschil maakt.

Praktisch

N

1:1 coaching via de app Voxer

N

Een hele dag lang (van 10-17u)

N

Ebook dat je helpt bij het voorbereiden van je dag

N

600 euro

For good measure, ook nog even dit:

Wat is een deep dive day niet?

Een deep Dive Day is geen standaard coaching call van 60 minuten. Een uurtje is niet lang genoeg om erachter te komen wat je écht nodig hebt, en het geeft je nauwelijks verantwoordelijkheid om ook de nodige actie te ondernemen.

Het is niet de zoveelste online cursus die je nooit afmaakt. Het is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en dus precies wat jij nú nodig hebt om momentum te creëren.

Het is geen langlopend coaching- of mentorprogramma. Maar als je wil kan je natuurlijk een tweede, derde of zelfs vierde Deep Dive Day inplannen. 

Het is geen aaneengesloten gesprek van 7 uur lang, maar het is wel een intensieve dag. Er is ruimte om tussendoor aan je project te werken en om zelf verder over alles te reflecteren. Die rustmomenten zijn nodig om alles te laten landen.

Nog meer rake reviews

“Ik heb al lange tijd allemaal grote ideeën, maar ik maakte nooit écht tijd om er mee bezig te zijn. De Deep Dive Day gaf me de ruimte om mijn ideeën te ordenen. 

Er was meteen vertrouwen. We hadden elkaar nog nooit echt ontmoet en toch voelde het goed aan om je alles te vertellen. 

Omdat ik onderneem vanuit mijn intuïtie vind ik het soms lastig om in te schatten of ik het wel ‘juist’ aanpak. Het was voor mij dan ook heel waardevol dat je zo diep mee in mijn verhaal stapte en meermaals spontaan en eerlijk bevestiging gaf.”

– Julie, Dear Julia

Jij gaf me de vrijheid om mezelf te zijn, en je zocht mee naar oplossingen én vragen die bij mij passen. Na onze Deep Dive Day heb ik zo veel munitie gekregen om het echt radicaal anders te gaan doen, echt zoals ík wil. 

Je bent echt crazy dedicated en ik ben superblij dat ik je hoofd een dagje mocht lenen. Nu kan ik mijn wilde gedachten beter rangschikken en plaatsen.”

– Laura, Paloma Bridal

Nog vragen? Find all the answers here!

FAQ.
HOE WEET IK OF IK KLAAR BEN VOOR een deep dive day EN OM DEZE INVESTERING IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF TE MAKEN?

Als het je even vlinders-in-je-buik excited maakt als dat je het spannend vindt. Voel je heel duidelijk in elke vezel van je lijf “JAAAAAAA dit wil ik” dan is dit voor jou de eerste stap richting groeien op je eigen voorwaarden en het bedrijf bouwen wat echt bij je past.
Ik ben ervan overtuigd dat in jezelf en je bedrijf investeren het beste werkt vanuit enthousiasme en vertrouwen, niet vanuit benauwdheid en angst. Ik sta voor je klaar wanneer jij zover bent! Als je twijfels mag je me altijd even een berichtje sturen.

IK BEN NOG MAAR NET GESTART ALS ONDERNEMER, IS een deep dive day DAN OOK VOOR MIJ?

Deep Dive Days zijn voor iedereen die al even bezig is, full-time of part-time, maar bij wie het ondernemen soms nog zwaar en moeizaam aanvoelt. Geld komt er wel binnen maar je komt tijd tekort voor jezelf en voor het werk dat je het liefste zou willen doen. Klinkt dat als jou?

Wat voor soort onderwerpen zijn geschikt voor een Deep Dive Day?

Een aantal voorbeelden (maar zeker geen allesomvattende lijst) van waar we tijdens zo’n dag mee aan de slag kunnen:

 • Een heldere blik op en hulp bij het in elkaar zetten van en de teksten schrijven voor een authentieke about page, pakkende salespagina of mooie brochure.
 • Het inhoudelijk uitwerken van een nieuw aanbod wat je wil aanbieden.
 • Het herstructureren en/of aanpassen van je prijzen.
 • Het uitwerken van een bij jou passend systeem of verdienmodel waardoor je evenveel/meer kan verdienen, maar minder hoeft te werken.
 • Het radicaal omgooien van je bedrijf, doelgroep, en/of dienst, en alle belemmerende gedachten die daarbij komen kijken.
 • Vorm geven aan en feedback krijgen op een wild idee dat je maar niet loslaat.
 • Het voorbereiden en plannen van een lancering.
 • Je boodschap en visie helder(der) krijgen.
 • Het uitwerken van je planning en prioriteiten voor het komende kwartaal.
Hoe gaat de Deep Dive Day dag in zijn werk?

Tijdens de Deep Dive Day heb je mij de hele dag (van 10u tot 17u) spreekwoordelijk in je broekzak. Je mag me al voor 10u berichten sturen, maar ik zal pas vanaf 10u reageren of je berichten en vragen. Er is ruimte om tussendoor ook echt aan je project te werken, pauze te nemen, te lunchen, een wandeling te maken. Vaak ontstaan pauze’s organisch doorheen de dag, maar als dat niet gebeurt lassen we regelmatig even een kleine break in. Die rustmomenten zijn nodig om alles te laten bezinken en te laten doordringen.
We ronden af om 17u00. Sommige mensen hebben al eerder het gevoel ‘klaar’ te zijn en dat is ook helemaal prima natuurlijk! Deep Dive Days dagen kunnen, afhankelijk van het onderwerp wat je kiest, vrij intens zijn, dus het is helemaal niet gek als je op een bepaald moment verzadigd bent.

 

Wat is Voxer?

Voxer is een walkie-talkie/tekstbericht app, met een aantal fijne voordelen.

 • het is gratis
 • er is geen limiet is op de duur van spraakberichten
 • je kan belangrijke berichten markeren zodat je ze later snel kan terugvinden
 • je kan berichten die je wil bewaren makkelijk downloaden 
 • het werkt op je telefoon én op je computer
 • je hoeft de knop voor voiceberichten niet ingedrukt te houden terwijl je praat
Waarom Voxer (ipv. een video call)?

Er is geen tijdsdruk: je kan rustig luisteren naar de vragen die ik je stel en hebt de tijd om dieper na te denken over je antwoorden. Je kan al mijn berichten zoveel opnieuw beluisteren als je wil. In je eigen tempo je inzichten op papier te zetten zonder het gevoel te moeten haasten. Alles rustig laten landen en op zijn plek laten vallen.

Het maakt niet uit hoe je erbij loopt of je huis erbij ligt. Dat doet het natuurlijk nooit, maar de meesten van ons maken onszelf er wél druk om. Dat hoeft bij een Deep Dive Day dus niet.

Je hebt wél het vertrouwd gevoel van een video-call. Of misschien zelfs sneller het vertrouwd gevoel van real life contact dan bij een video-call. Mensen die eerder een Deep Dive Day boekten beschreven het als: ‘een vertrouwd telefoongesprek zonder tijdsdruk’, ‘dit geeft zoveel meer waarde dan een fysiek gesprek’. Mij is intussen duidelijk dat je niet mijn gezicht erbij hoeft te hebben om je veilig en op je gemak te voelen bij mij!

Het is crazy flexibel: Je kan pauzes nemen wanneer je wil, om te lunchen, wandelen, … Je kan makkelijk wisselen van locatie (werken vanuit je luie zetel, anyone?). Je hoeft niet te stressen over andere huisgenoten die de kamer binnen komen/langs komen wandelen.

ZIJN DE SESSIES ALTIJD VIRTUEEL OF KUNNEN WE OOK IRL AFSPREKEN?

Deep Dive Days vinden altijd via Voxer plaats. Op die manier kan ik ook wanneer ik in het buitenland ben (ik reis veel tussen Italië, Nederland & België) beschikbaar zijn voor coaching sessies, waardoor jij meer keuze hebt bij het inplannen van data.

Hoe beschikbaar moet ik zijn?

We hebben ‘s ochtends altijd een check-in moment met intensiever contact waarin we helemaal helder krijgen wat jouw doelen en intentie voor de dag zijn en waar we samen aan gaan werken.

Hoe de dag er verder uitziet hangt af van het onderwerp wat je kiest.

Heb je een heel praktisch project gekozen? Dan kijken we ook of er nog belemmerende gedachten, keuze-stress, vragen, twijfels etc. zijn waar we aan kunnen werken. Na die check-in kan jij van start met nieuwe inspiratie en motivatie.

Eens je aan het werk bent en je loopt ergens vast of je hebt vragen voor mij, dan kan je die gelijk stellen. En kan ik dus ook snel antwoorden zodat jij knopen kan doorhakken en gelijk duidelijk krijgt hoe de volgende stap eruit ziet. 

Draait onze Deep Dive Day meer rond mindset, zelfontwikkeling, of de grotere visie voor je bedrijf? Dan is het ritme van de dag vaak wat anders, met meer consistent en regelmatig contact doorheen de hele dag.

Ik ben een introvert, is een hele dag coaching te intens voor mij?

Een van mijn eerdere klanten noemde de Deep Dive Day via Voxer ‘de meest introvert-friendly manier van coaching’. Ik ben zelf ook een introvert en ik kan het daar alleen maar heel erg mee eens zijn. 

Het is sowieso geen aaneengesloten gesprek van 7 uur lang. Er is ruimte om tussendoor ook echt aan je project te werken of om alles te laten landen en en er zelf verder over te reflecteren. Vaak ontstaan pauze’s organisch doorheen de dag, maar als dat niet gebeurt lassen we regelmatig even een kleine break in. Die rustmomenten zijn nodig om alles te laten bezinken en te laten doordringen.

WELKE RESULTATEN KAN JE GARANDEREN?

Het korte antwoord is: geen.
Ik heb mijn coachees epische, moedige, prachtige dingen zien doen de voorbije jaren, en het is fantastisch om daar getuige van te mogen zijn. Maar hun vooruitgang, groei, plezier en succes hebben zij in handen.
Wat ik je wel kan garanderen is dat ik er 100% voor jou zal zijn, en dat ik al mijn ervaring van 5 jaar mijn bedrijf runnen en tientallen creatieve ondernemers begeleiden jou ter beschikking staat. Maar vooral: ik ga met jou op zoek naar de ondernemer die JIJ wil zijn, wat JIJ nodig hebt in je bedrijf, wat JIJ wil met je leven, en hoe je jouw bedrijf kan uitbouwen met focus, moed, vrijheid, balans en visie.

Hoe boek ik mijn Deep Dive Day?

Via deze link of de buttons op deze pagina. Je komt dan eerst op een betaalpagina terecht, en daarna kun je een datum reserveren in mijn online agenda. Mijn standaard dag voor Deep Dive Days is dinsdag en/of woensdag, maar als dat voor jou niet kan kunnen we in overleg ook een andere dag kiezen. Stuur me in dat geval gerust een mailtje!

 

Kan ik mijn Deep Dive Day nog verplaatsen?

Yes, indien nodig kan je je Deep Dive Day verplaatsen naar een ander moment. Mijn standaard beschikbare dagen voor Deep Dive Days zijn dinsdagen en woensdagen, maar mocht jij op dan niet kunnen mag je mij ook altijd contacteren voor andere mogelijkheden.

 

Kan ik meer dan één Deep Dive Day boeken?

Absoluut, en je zou niet de eerste zijn om dat te doen! Het is een super krachtige manier om bijvoorbeeld eens per kwartaal even stil te staan bij je plannen, doelen en dromen.