Flourish & Flow

Van binnen uit bouwen aan een bloeiend bedrijf

Voor creatieve ondernemers die de wereld mooier willen maken, op hun eigen voorwaarden.

Flourish – / ˈflɜr ɪʃ / verb, 1) to be in a vigorous state 2) to be in its or in one’s prime 3) to prosper 4) to grow luxuriantly, or thrive in growth, as a plant.

Flow – / floʊ / verb, 1) to move along in a stream 2) to proceed continuously and smoothly 3) to abound in something 4) to rise and advance, as the tide.

Je bedrijf loopt goed. Klanten weten je te vinden.

Maar intussen voel jij je vaak moe & onrustig. Of misschien zelfs een beetje verveeld.

Je wil groeien als persoon & met je bedrijf. Je wil doen wat je echt in vuur en vlam zet. Op jouw manier.

Je voelt diep vanbinnen dat het anders kan. Je droomt van…

N

écht kunnen thuiskomen bij het fantastische bedrijf dat je hebt opgebouwd

N

de ruimte innemen om te groeien op je eigen voorwaarden, zonder icky verkoopstechnieken en marketing boodschappen

N

zelfvertrouwen en flow zodat je vanuit je enthousiasme kan werken aan je doelen & dromen

N

een stevige fundering waar je altijd op kunt terugvallen en een intuïtieve strategie die past bij jouw persoonlijkheid

… zodat je eindelijk de vruchten kan plukken van de dappere keuzes die je elke dag maakt.

Je stelt jezelf regelmatig de vraag “wat zie ik over het hoofd dat het zo stroef loopt?”

Je hebt het gevoel dat je alles doet zoals het hoort, maar toch raak je niet uit het hamsterrad.

Tijd voor de volgende stap. Want je voelt dat je wat te doen hebt in deze wereld. Dat je verschil wil maken, wil inspireren, schoonheid creëren.

Na Flourish & Flow …

N

Bruis je van de energie en creativiteit, en kan je die 100% kwijt in je werk

N

Ervaar jij rust, balans en vrijheid in je hoofd en in je zaak

N

Durf jij jezelf en jouw grenzen en verlangens ruimte te geven in je bedrijf

N

Ken je je eigen blokkades en saboteurs, en weet je hoe je hiermee omgaat

N

Heb jij een intuïtieve strategie die echt bij jou past

N

Heb jij een aanbod waar je 200% enthousiast over bent en tarieven waar je helemaal achter staat

N

Heb jij een efficiënte workflow die ervoor zorgt dat alles vlot draait en jij meer tijd hebt om te creëren en te ontspannen

Wil jij rust, vrijheid en een strategisch plan-de-campagne – niet alleen op papier, maar dit ook voelen van je hart tot in je kleine teen? Wil je alle fluff in je hoofd elimineren en tot de essentie komen? Wil je een bedrijf dat je niet alleen voldoening en creatieve vervulling geeft, maar ook een mooie omzet genereert waar je in kan blijven groeien?

Flourish & Flow in detail

Flourish & Flow is een 6 maanden durend coachingtraject waarin wij 1-op-1 gaan samenwerken. Zo zorgen we er samen voor dat jij straks alle puzzelstukjes hebt op de plek waar je ze hebben wilt.

Je bouwt je eigen fundering en we werken samen aan een integere business strategie die jou echt op het lijf geschreven is. Met een aanbod en verdienmodel dat jou in vuur en vlam zet.

01.

Rooting firmly calls

(4×60 min, via Zoom)

We starten met vier thematische coaching calls. We maken een wekelijkse deep-dive in jouw toekomstdromen, je ideale klant, je aanbod en je verkoopproces. We gaan op zoek naar wat er allemaal mag veranderen in je bedrijf om die toekomstdromen dichter naar je toe te brengen. Ook als je dit al gedaan hebt, je gaat hierna nog dieper en intentioneler wortels groeien voor jezelf en de toekomst van je droom-bedrijf.

02.

Coaching calls

(6×60 min, via Zoom/Voxer)

Na de Rooting Firmly calls hebben we elke twee weken een coaching call om te zorgen dat je in de actiemodus blijft zodat jij ook echt de resultaten behaalt waar je al die tijd al van droomt. Elke sessie pakken we de volgende strategische of mindset stap aan in jouw ondernemersreis. Ook is er tijd om te evalueren wat er goed gaat en wat extra aandacht nodig heeft.

 

03.

Magic Focus days

(2x hele dag, via Voxer)

Tijdens de 6 maanden die we samen werken plannen we twee intensieve Focus Days in. Dit is misschien wel mijn aller favoriete onderdeel van Flourish & Flow. We hebben een hele dag samen om te werken aan een specifiek onderwerp (mindset of strategie), en daar een echte transformatie in door te maken. Degenen die je voor gingen noemden het magisch – om nooit te vergeten – alsof the mist optrekt.

04.

en ook…

Tijdens Flourish & Flow staat mijn inbox altijd voor je open als je met tussentijdse vragen zit of ergens mee vastloopt of als je gewoon feedback wilt.

Daarnaast kan je mij tijdens mijn Voxer office hours ook steeds bereiken met vragen.

Ik sta voor je klaar wanneer jij zover bent, zodat jij je altijd ondersteund weet in het maken van deze reis.

 

Praktisch

N

Duur: 6 maanden

N

4 rooting firmly calls (van elk 60 minuten)

N

8 coaching calls (van elk 60 minuten)

N

2 Magic Focus Days

N

Email + Voxer ondersteuning voor alle vragen waar je tussendoor mee zit

N

4400 euro (of 6x 750 euro)

Ik heb nu meer vertrouwen in mijn eigen werk en aanpak. Ook heb ik mijn prijs gelijk verhoogd na ons laatste gesprek!

Ik kon altijd met al mijn vragen bij Isis terecht, ze was super flexibel met het inhoudelijk inrichten van de sessies, en nam echt de tijd voor me.

Wickie Fotografie, over 1-op-1 mentoring

Wat is het traject waardevol geweest! Mijn bedrijf heeft echt een boost gekregen.  

Elke sessie was tot in de puntjes voorbereid. Ik heb nu mijn ideale klant helder, nieuwe (hogere) prijzen, en een uitgewerkt personal brand. Ook tussendoor kon ik bij Isis terecht met vragen. Isis is heel open en denkt echt met je mee!

Evera Tilroe Fotografie, over 1-op-1 mentoring

Don’t just take it from me

Wat anderen zeggen over werken met mij…

“Stilstaan bij wat ik écht wil, wat mij zingeving en vreugde geeft, en hoe ik mijn leven daarnaar kan inrichten? Voor mij is dat een revolutie. Het was voor mij een licht dat aanging.

Elke Van den Ende, over Root & Ripple

For good measure, ook nog even dit:

Wat is Flourish & Flow niet?

Flourish & Flow is geen voorgekauwd programma met een vaste inhoud. We gaan kijken naar waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt, en bouwen daar een persoonlijk traject omheen. We gaan samen deuren openen waar jij ze nu misschien nog niet ziet.

Ik ben niet de coach die jou gaat vertellen wat jij precies moet doen, want dat werkt niet. We gaan op zoek naar wat JIJ wilt doen, wat bij jou past en waar jij blij van wordt! En ik ga jou natuurlijk ondersteunen in die zoektocht en in het écht luisteren naar jezelf.

Is Flourish & Flow voor jou nog een stapje te ver of weet je niet zeker of het echt is wat je zoekt? Doe dan eerst mee aan mijn groepscoaching traject Root & Ripple of boek een losse Magic Focus Day.

Nog vragen? Find all the answers here!

FAQ.
HOE WEET IK OF IK KLAAR BEN VOOR DIT TRAJECT EN OM DEZE INVESTERING IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF TE MAKEN?

Als het je even vlinders-in-je-buik excited maakt als dat je het rete-spannend vindt. Voel je heel duidelijk in elke vezel van je lijf “JAAAAAAA dit wil ik” dan is dit voor jou de eerste grote stap richting groeien op je eigen voorwaarden en het bedrijf bouwen wat echt bij je past.
Ik ben ervan overtuigd dat in jezelf en je bedrijf investeren het beste werkt vanuit enthousiasme en vertrouwen, niet vanuit benauwdheid en angst. Ik sta voor je klaar wanneer jij zover bent, en ik kijk er naar uit om je te ondersteunen in het maken van deze reis.

IK BEN GEEN FOTOGRAAF / IK BEN NOG MAAR NET GESTART ALS ONDERNEMER, IS FLOURISH & FLOW DAN OOK VOOR MIJ?

Flourish & Flow is voor iedereen die al even bezig is, full-time of part-time, maar bij wie het ondernemen soms nog zwaar en moeizaam aanvoelt. Geld komt er wel binnen maar je komt tijd tekort voor jezelf en voor het werk dat je het liefste zou willen doen. Klinkt dat als jou? Ik begeleidde voorbije jaren behalve fotografen ook videografen, juwelenontwerpsters, tekstschrijvers, event planners, hair & make-up artists en een trektocht expert.

BIED JE EEN ORIËNTATIEGESPREK AAN OM TE KIJKEN OF SAMENWERKEN DE JUISTE STAP IS VOOR MIJ?

Zeker weten. Voor ik samen met jou dit traject aanga wil ik zeker weten dat het voor jou ook écht oprecht geschikt is en dat wij goed gaan samenwerken. Boek hier een gratis oriëntatiegesprek van 30 minuten.

WANNEER GAAT FLOURISH & FLOW VAN START?
Je kan met dit traject beginnen wanneer je wil. Ik heb voor dit traject maximaal 6 plekken tegelijkertijd beschikbaar, dus als die plekjes allemaal vol zijn kom je op de wachtlijst.
ZIJN DE SESSIES ALTIJD VIRTUEEL OF KUNNEN WE OOK IRL AFSPREKEN?
Coaching sessies vinden altijd online of telefonisch plaats. Op die manier kan ik ook wanneer ik in het buitenland ben beschikbaar zijn voor coaching sessies (waardoor jij meer keuze hebt bij het inplannen van data). Bovendien kan ik zo ook buiten de coaching sessies voor jou paraat staan om vragen en berichtjes te beantwoorden, en je af en toe een extra duwtje in de rug te geven.
WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT IN DIT TRAJECT?

Dat je dit proces samen ten volste in wil gaan. Dat je bereid bent om voor jezelf te kiezen, om stil te staan en de luisteren, open te zijn, om diep te gaan, om eigenaarschap over jezelf en je eigen groei te nemen, om jezelf af en toe een spiegel voor te houden. Dat je flinke stappen wil zetten naar met meer vrijheid ondernemen, op het tempo wat bij jou past op dit seizoen in bedrijf.
Dat je ten volste aanwezig wil zijn in deze reis.

WELKE RESULTATEN KAN JE GARANDEREN?
Het korte antwoord is: geen.
Ik heb mijn coachees epische, moedige, prachtige dingen zien doen de voorbije jaren, en het is fantastisch om daar getuige van te mogen zijn. Maar hun vooruitgang, groei, plezier en succes hebben zij in handen.
Wat ik je wel kan garanderen is dat ik er 100% voor jou zal zijn, en dat ik al mijn ervaring van 5 jaar mijn bedrijf runnen en tientallen creatieve ondernemers begeleiden jou ter beschikking staat. Maar vooral: ik ga met jou op zoek naar de ondernemer die JIJ wil zijn, wat JIJ nodig hebt in je bedrijf, wat JIJ wil met je leven, en hoe je jouw bedrijf kan uitbouwen met focus, moed, vrijheid, balans en visie.
WAT GEBEURT ER ALS HET TRAJECT IS AFGELOPEN?

Voor iedereen die het Flourish & Flow traject heeft gevolgd heb ik een speciaal aanbod voor driemaandelijkse check-in sessies, of je kan natuurlijk opnieuw een intensief traject van 6 maanden boeken.