Flourish & Flow

Van binnenuit bouwen aan een bloeiend bedrijf

Voor creatieve ondernemers die de wereld mooier willen maken, op hun eigen voorwaarden.

Flourish – / ˈflɜr ɪʃ / verb, 1) to be in a vigorous state 2) to prosper 3) to grow luxuriantly, or thrive in growth, as a plant.

Flow – / floʊ / verb, 1) to move along in a stream 2) to proceed continuously and smoothly 3) to rise and advance, as the tide.

Als ik je zou vragen waar jij van droomt, wat zou je dan antwoorden?

Zou je zeggen … ?

Ik droom van een bloeiend bedrijf waar ruimte is voor mij als heel mens. 

en/of

Ik verlang naar met zelfvertrouwen het werk maken dat mijn creativiteit in vuur en vlam zet.

en/of

Ik ben klaar met haasten/vliegen/pushen en snak naar meer tijd en energie voor het leven buiten mijn werk.

Je kent intussen de “spelregels” wel. Je weet heel goed wat je “zou moeten” doen om die droom waar te maken …

… maar het is zoveel dat je het allemaal moeilijk kunt bijhouden.

En ergens deep down is er het knagende gevoel dat dit op een of andere manier jouw fout is.

Here’s the thing though: HET LIGT NIET AAN JOU.

We krijgen zo’n beperkt verhaal over wat & hoe ondernemen zou moeten zijn.

En dat verhaal doet geen eer aan het volledige spectrum van onze menselijkheid, onze persoonlijke geschiedenis, en de realiteit van ons leven.

Er is een zachtere manier om te ondernemen. Buiten de rigide regels van de business wereld. 

N

Goed verdienen (hoe dat er voor jou ook uitziet) en een integer en blij mens zijn kunnen samen gaan

N

Het bedrijf dat je hebt opgebouwd kan een plek worden waar je écht thuis kan komen

N

Je kan je doelen & dromen wel degelijk waarmaken als je werkt vanuit je intuïtie en flow

N

Óók als je je gevoelige, introverte, gekke, ongeregelde zelf bent kan je bedrijf succesvol zijn

N

Je mag groot dromen én kan tegelijk content zijn met waar je nu bent

Na Flourish & Flow …

N

vertrouw je dat de manier waarop jij je bedrijf navigeert voor jou correct is

N

Ervaar je meer rust, balans en vrijheid in je hoofd en in je zaak

N

houdt perfectionisme je niet langer vast, waardoor je energie en creativiteit vrij kunnen stromen

N

Durf jij jouw grenzen en behoeften ruimte te geven in je bedrijf, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen

N

Heb jij een aanbod waar je eindeloos enthousiast over bent en tarieven waar je helemaal achter staat

N

Maak je keuzes en neem je actie vanuit alignment met jezelf, en bereik je zo meer van jouw droomklanten

Flourish & Flow in detail

Flourish & Flow is een 6 maanden durend coachingtraject waarin we 1-op-1 samenwerken. Het traject heeft een flexibele structuur die we (altijd in overleg) aanpassen aan wat jij nodig hebt.

01.

Rooting firmly calls

(4×60 min, via Zoom)

We vertrekken altijd vanuit jouw visie, vanuit je wortels, gaan daarna door naar de ontwerp-fase en daarna naar implementatie. Er zijn vier werkboeken voor jou om vanuit die wortels te gaan ontwerpen: Dromen & Doelen, Visie & Energie, Aanbod & Tarieven, Marketing & Eco-systeem. Afhankelijk van waar je bent met je bedrijf starten we met vier diepgaande thematische coaching calls rond deze thema’s. Als je roots voor je bedrijf er al liggen, worden dit “gewone” coaching calls (zie puntje 02).

02.

Coaching calls

(6×45 min, via Zoom/Voxer)

Na de Rooting Firmly calls hebben we elke twee weken een coaching call om al je mooie plannen te implementeren en te kijken wat je daarvoor nodig hebt. Misschien ben je bezig met het uitwerken van een nieuw aanbod, het verkopen van een aanbod, het opzetten van een nieuwe marketing strategie, of heb je gewoon een uur ruimte nodig om door dingen heen te praten. Er is ruimte voor alles. En ook hier gaan we telkens door de drie fases van visie, ontwerp en implementatie.

 

03.

Deep Dive Days

(2x hele dag, via Voxer)

Tijdens de 6 maanden die we samen werken plannen we twee Deep Dive Days in, op het moment dat jij ze wil inzetten. We hebben dan een hele dag samen om intensief te werken aan een specifiek onderwerp, en daar een echte transformatie in door te maken. Bijvoorbeeld het uitwerken van een nieuw aanbod, het (her)schrijven van je website of het voorbereiden van een launch.

04.

en ook…

Tijdens Flourish & Flow staat mijn inbox altijd voor je open als je met tussentijdse vragen zit of ergens mee vastloopt of als je gewoon feedback wilt.

Daarnaast kan je mij tijdens mijn Voxer office hours ook steeds bereiken met vragen.

Ik sta voor je klaar wanneer jij zover bent, zodat jij je altijd ondersteund weet in het maken van deze reis.

 

Praktisch

N

Duur: 6 maanden

N

4 rooting firmly calls (van elk 60 minuten)

N

6 coaching calls (van elk 45 minuten)

N

2 Deep Dive Days

N

Email + Voxer ondersteuning voor al je vragen tussendoor

N

4400 euro (of 6x 750 euro)

Er is op dit moment 1 plek beschikbaar, er komen 2 plekjes vrij in juni, 1 plek in juli, 1 plek in oktober. Ook als je nu nog niet gelijk wil of kan starten kun je je plekje reserveren via aanbetaling.

Mijn gesprekken met Isis zijn telkens zo waardevol. Ze helpen mij om alles helder te zien en veel sneller vooruit te komen. Het lukt haar altijd om doorheen het gesprek een deurtje te openen waardoor ik weer verder kan.

Mieke Claeys, over Flourish & Flow

Door Flourish & Flow ben ik steeds meer beginnen beseffen dat ik écht goed ben in wat ik doe en dat ik me wél als professional kan profileren. Het is een groeiproces dat élke dag beter wordt.

Mijn prijzen zijn omhoog gegaan en boekingen blijven gewoon binnenkomen. Ondertussen is mijn doel van 25 huwelijken in 2022 gehaald en staan er 26 op de planning, en voor 2023 ben ik 25% volzet.

Imperish Photography, over Flourish & Flow

Don’t just take it from me

Wat anderen zeggen over werken met mij…

“Stilstaan bij wat ik écht wil, wat mij zingeving en vreugde geeft, en hoe ik mijn leven daarnaar kan inrichten? Voor mij is dat een revolutie. Het was voor mij een licht dat aanging.

Elke Van den Ende, over Root & Ripple

Ik heb nu meer vertrouwen in mijn eigen werk en aanpak. Ook heb ik mijn prijs gelijk verhoogd na ons laatste gesprek!

Ik kon altijd met al mijn vragen bij Isis terecht, ze was super flexibel met het inhoudelijk inrichten van de sessies, en nam echt de tijd voor me.

Wickie Fotografie, over 1-op-1 mentoring

Wat is het traject waardevol geweest! Mijn bedrijf heeft echt een boost gekregen.  

Elke sessie was tot in de puntjes voorbereid. Ik heb nu mijn ideale klant helder, nieuwe (hogere) prijzen, en een aangepast en uitgewerkt aanbod. Ook tussendoor kon ik bij Isis terecht met vragen. Isis is heel open en denkt echt met je mee!

Evera Tilroe Fotografie, over 1-op-1 mentoring

For good measure, ook nog even dit:

Wat is Flourish & Flow niet?

Flourish & Flow is geen voorgekauwd programma met een vaste inhoud. We gaan kijken naar waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt, en bouwen daar een persoonlijk traject omheen. We gaan samen deuren openen waar jij ze nu misschien nog niet ziet.
Ik geloof niet in hiërarchie. Ik ben dus niet de coach die jou gaat vertellen wat jij precies moet doen. Ik heb niet alle magische antwoorden, maar wat ik wel heb is ruimte voor jouw proces.

We gaan op zoek naar wat jij wilt doen, wat voor jou goed voelt, wat bij jou past en waar jij blij van wordt! Jij kent jezelf het allerbeste, en jij weet wat je nodig hebt. Ik ga jou natuurlijk ondersteunen in die zoektocht en in het écht luisteren naar jezelf.
Op momenten dat je daar behoefte aan hebt geef ik vanuit mijn eigen ervaring ideeën, maar jij bent altijd vrij om daarmee te doen wat voor jou goed voelt.

Nog vragen? Find all the answers here!

FAQ.
HOE WEET IK OF IK KLAAR BEN VOOR DIT TRAJECT EN OM DEZE INVESTERING IN MEZELF EN MIJN BEDRIJF TE MAKEN?

Als het je even vlinders-in-je-buik excited maakt als dat je het rete-spannend vindt. Voel je heel duidelijk in elke vezel van je lijf “JAAAAAAA dit wil ik” dan is dit voor jou de eerste grote stap richting groeien op je eigen voorwaarden en het bedrijf bouwen wat echt bij je past.
Ik ben ervan overtuigd dat in jezelf en je bedrijf investeren het beste werkt vanuit enthousiasme en vertrouwen, niet vanuit benauwdheid en angst. Ik sta voor je klaar wanneer jij zover bent, en ik kijk er naar uit om je te ondersteunen in het maken van deze reis.

IK BEN NOG MAAR NET GESTART ALS ONDERNEMER, IS FLOURISH & FLOW DAN OOK VOOR MIJ?

Flourish & Flow is voor iedereen die al even bezig is, full-time of part-time, maar bij wie het ondernemen soms nog zwaar en moeizaam aanvoelt. Geld komt er wel binnen maar je komt tijd tekort voor jezelf en voor het werk dat je het liefste zou willen doen. Klinkt dat als jou? Ik begeleidde voorbije jaren behalve fotografen ook videografen, juwelenontwerpsters, tekstschrijvers, event planners, hair & make-up artists en een trektocht expert.

BIED JE EEN ORIËNTATIEGESPREK AAN OM TE KIJKEN OF SAMENWERKEN DE JUISTE STAP IS VOOR MIJ?

Zeker weten. Voor ik samen met jou dit traject aanga wil ik zeker weten dat het voor jou ook écht oprecht geschikt is en dat wij goed gaan samenwerken. Boek hier een discovery call.

WANNEER GAAT FLOURISH & FLOW VAN START?
Je kan met dit traject beginnen wanneer je wil. Ik heb voor dit traject maximaal 6 plekken tegelijkertijd beschikbaar, dus als die plekjes allemaal vol zijn kom je op de wachtlijst.
ZIJN DE SESSIES ALTIJD VIRTUEEL OF KUNNEN WE OOK IRL AFSPREKEN?

Coaching sessies vinden altijd online plaats (via Zoom of Voxer). Op die manier kan ik ook wanneer ik in het buitenland ben beschikbaar zijn voor coaching sessies (waardoor jij meer keuze hebt bij het inplannen van data). Bovendien kan ik zo ook buiten de coaching sessies voor jou paraat staan om vragen en berichtjes te beantwoorden, en je af en toe een extra duwtje in de rug te geven.

WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT IN DIT TRAJECT?

Dat je dit proces samen ten volste in wil gaan. Dat je bereid bent om voor jezelf te kiezen, om stil te staan en de luisteren, open te zijn, om diep te gaan, om eigenaarschap over jezelf en je eigen groei te nemen, om jezelf af en toe een spiegel voor te houden. Dat je flinke stappen wil zetten naar met meer vrijheid ondernemen, op het tempo wat bij jou past op dit seizoen in bedrijf.
Dat je ten volste aanwezig wil zijn in deze reis.

WELKE RESULTATEN KAN JE GARANDEREN?
Het korte antwoord is: geen.
Ik heb mijn coachees epische, moedige, prachtige dingen zien doen de voorbije jaren, en het is fantastisch om daar getuige van te mogen zijn. Maar hun vooruitgang, groei, plezier en succes hebben zij in handen.
Wat ik je wel kan garanderen is dat ik er 100% voor jou zal zijn, en dat ik al mijn ervaring van 5 jaar mijn bedrijf runnen en tientallen creatieve ondernemers begeleiden jou ter beschikking staat. Maar vooral: ik ga met jou op zoek naar de ondernemer die JIJ wil zijn, wat JIJ nodig hebt in je bedrijf, wat JIJ wil met je leven, en hoe je jouw bedrijf kan uitbouwen met focus, moed, vrijheid, balans en visie.
WAT GEBEURT ER ALS HET TRAJECT IS AFGELOPEN?

Voor iedereen die het Flourish & Flow traject heeft gevolgd heb ik een speciaal aanbod voor driemaandelijkse check-in sessies, of je kan natuurlijk opnieuw een intensief traject van 6 maanden boeken.