gentle entryways to

step into my world

oftewel: gratis dingen

Ik wil samen met jou een zacht verzet voeren tegen de druk druk druk cultuur.

Een tedere strijd voor de vrijheid om te ondernemen op je eigen manier.

Letters for creatives

Twee keer per maand (ongeveer) in je inbox: mijn meest kwetsbare en openhartige mijmeringen over mijn eigen lessen, innerlijke processen en trial & error avonturen. Mijlenver weg van alles wat nog maar een beetje ruikt naar hustle-cultuur, bro-marketing en boss-babes.

En af en toe een update over hoe je met me kan werken op dat moment. Dat ook. 

podcast

Liefdevolle, bemoedigende, zachte, soms rebelse en ietwat radicale woorden over intentioneel en intuïtief ondernemen, groeien op je eigen tempo, voldoening vinden in je werk, vrijheid creëren in je leven, en bloeien volgens je eigen voorwaarden.

Campfire conversations

Wil je eens op een open en vrijblijvende manier kennismaken met hoe ik werk? Ben je wel eens benieuwd hoe mij als coach hebben voelt en wat daardoor in beweging kan komen in jouw bedrijf en leven? Ongeveer één keer per maand organiseer ik vragen(v)uurtjes, een dag(deel) waarop je mij virtueel je vragen kan komen stellen voor een mini-coaching sessie. 

Letters uit het archief 

Je eigen gevoel volgen is strategisch

>>>

zacht zijn voor jezelf is geen rem op je groei

>>>

Een pleidooi voor vloeibaarheid

>>>

Podcast afleveringen 

Campfire conversation liefde

Isis coachte op een hele fijne en zachte manier en stelde rake vragen die mij weer deden beseffen waar mijn hart ligt. Om los van de invloeden van buitenaf het plezier wat ik altijd in mijn werk heb gehad te (her)ontdekken op een manier die voor mij prettig voelt. Ik voelde me in het korte gesprek snel veilig en op mijn gemak. Dankjewel Isis voor jouw tijd, kennis en energie!

– Naomi van Dorst

De eerste voice note in Voxer is lekker awkward maar daarna ben je vertrokken en is het wenen als de 20 minuten er op zitten. 
Soms zijn 20 minuten waardevoller dan een werkdag van 8u! 

– Lies Borgers

Ik hou van dromen en reizen, van nieuwe geuren en smaken, van mensen die leven met passie en houden van rauwe schoonheid. 

Isis in het kort

Ik hou ook van dansen in de zomerregen, de ochtendmist over de velden, de geur van dennenbomen en wilde bloemen. Ik hou van lange wandelingen, liefst in de bergen, en zonsondergangen kijken. Ik hou van oude prentenboeken en vintage vergeelde fotoalbums. Ik hou van het bruisende leven in de stad, van de verweerde bakstenen, en de eeuwen geschiedenis die je er vindt. Ik hou van thee (met melk!) en vers geplukte aardbeien en panna cotta en schuimwijn (bubbels, voor de Nederlanders). En ik gebruik het f-woord misschien een beetje vaak – het is maar dat je het weet.