mentoring

voor fotografen

We leven in een online cultuur waarin we vanalles moeten. Die ons belooft dat als we “dat ene ding doen” succes op ons te wachten staat. Maar na 5 jaar ondernemen zijn er mij twee dingen heel erg duidelijk geworden, en dat is:

1 | dat we allemaal anders zijn, met onze eigen gekke maar mooie en unieke trekjes en imperfecties
2 | dat er heel veel verschillende wegen zijn naar succes

Wat ik met jou wil doen is op zoek gaan naar wat voor jou werkt, wat voor jou fijn voelt, en hoe je je creatieve energie kunt laten doorstromen in alle facetten van het ondernemen. 

embrace your imperfections
& weird quirks

find your zone of magic
bring your dreams to life

Hoe ziet mentoring of een coaching traject bij mij eruit?

Als mijn mentoring en coaching sessions zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Iedereen die bij mij ooit mentoring of coaching heeft gevolgd loopt zit op een ander punt in haar ondernemersavontuur.

Ik denk actief mee over wat jij nodig hebt om te groeien als fotograaf en als ondernemer. Zowel op creatief/artistiek als op zakelijk vlak.

Vooraf gaan we samen na waar je aan wil werken, of dat nu mindset, workflow, tarieven, je aanbod, het vinden of ontwikkelen van je stijl, communicatie, social media, of wat dan ook is. 

Tijdens de sessie mag je me alles vragen en deel ik openlijk over mijn eigen ervaringen en mijn eigen keuzes. Maar we gaan ook echt kijken naar wat voor jou de beste oplossing is. Want hoewel ik helemaal overtuigd ben dat je soms uit je comfort-zone moet om te groeien, geloof ik ook dat je dat best doet op een manier die dicht bij jezelf staat.

planting seeds

Een uur waarin je mij alle vragen mag stellen die je wil

Groom and bride with beautiful hair piece cuddling in the Scottish woods

Bij een online een-op-een mentoring sessie bepaal jij volledig waarover we het gaan hebben. Jij stelt mij alle vragen, of die nou gaan over je workflows optimaliseren, je prijzen bepalen en omhoog doen, mijn aanpak voor het verkopen van albums, hoe je je fotografie stijl verder kan ontwikkelen, hoe ik kennismakingsgesprekken met klanten aanpak, editing, of mindset dingetjes als omgaan met twijfels, onzekerheid, in je waarde staan.

Ik ben een open boek.

Na deze mentorsessie kan jij met volle motivatie aan de slag met hele concrete next steps 

€ 250,-  ex. btw

HOe werkt het?

1 | Ik stuur jou vooraf een vragenlijst zodat we goed voorbereid aan jouw mentorsessie kunnen beginnen.

2 | We plannen onze video-call in. 1 uur lang ben ik er om samen met jou door te pakken op de dingen waar je op dit moment tegen aan loopt in je business.

3 | Ik stuur jou achteraf een overzicht van je actiepunten én een screen recording van de mentorsessie toe zodat je op elk moment kan terugkijken.