over mij

Hallo! Ik ben isis

coach & mentor voor creatieve ondernemers

Ik wil samen met jou een zacht verzet voeren tegen de druk druk druk cultuur.

Een tedere strijd voor de vrijheid om te ondernemen op je eigen manier.

Ten voeten uit Isis. Dat stond er op mijn geboortekaartje. En hoewel het daarmee misschien voorbestemd leek dat ‘jezelf zijn’ mijn missie zou worden in het leven, ging dat mij lang niet altijd makkelijk af.

“Oh, the things that are possible when you allow yourself to be fully you…”

Mijn missie is creatieve ondernemers als jij helpen om ten voeten uit zichzelf te zijn, en om een bedrijf te creëren waar je thuis kunt komen. Een bedrijf dat om je leven heen gebouwd is in plaats van andersom. Een bedrijf waar ruimte is voor jou en voor je dromen.

Ken je het gevoel van altijd té zijn? En van nooit genoeg zijn?

(Spoiler alert: die twee gaan vaak samen.)

Te veel, te weinig, te dromerig, te luid, te enthousiast, te impulsief, te mondig, te verlegen, te bazig, te onzeker, te ongeduldig? Niet goed genoeg, slim genoeg, mooi genoeg, grappig genoeg, ervaren genoeg, assertief genoeg, zakelijk genoeg?

Ik voelde mij altijd een beetje té en ook nooit genoeg. Ik zat daardoor jarenlang vast in een baan waar ik goed in was maar die ik helemaal niet leuk vond en waar ik diep ongelukkig van werd. Het was pas na een burn-out en de diagnose ADHD dat ‘ten voeten uit Isis’ langzaam aan vorm begon te krijgen. Ik moest mezelf eerst helemaal kwijtraken en voelen: “zo kan het niet meer verder, dit wil ik nooit meer,” voor ik begreep wat er moest veranderen.  

Ik begreep eindelijk dat door altijd te doen ‘wat hoort,’ ik het mezelf alleen maar heel erg moeilijk maakte.

Ik begon radicaal met kiezen voor wat voor mij goed voelt en wat mij écht plezier geeft. Ik ontdekte gaandeweg dat hoe meer ik dat deed, hoe minder hard ik moest werken, en hoe meer waarde ik kon geven aan anderen.

En dat magische gevoel dat je krijgt als wat jij het allerleukste vindt en impact maken voor anderen samen komen?

Dat wil ik ook voor jou. 

Er zijn 1001 manieren om succesvol te worden.

Maar er is geen one-size-fits-all succesformule die voor iedereen leidt tot duurzaam succes en werkgeluk.

Ik geloof in kijken naar wie jij bent en wat jouw toekomstdromen zijn, wat jouw intuïtie je ingeeft, wat jouw creatieve superpowers zijn, waar jouw belemmerende overtuigingen zitten, en welke workflows, systemen en strategieën daarbij passen.

View of sunny fields and trees through a window in the Val d’Orcia, Borgo Stomenanno, Italy

Zodat jij je vrij voelt om te ondernemen op je eigen ritme, met vertrouwen in jezelf, vanuit overvloed, en met ruimte om te groeien.

Ik hou van dromen en reizen, van nieuwe geuren en smaken, van mensen die leven met passie en houden van rauwe schoonheid. 

Isis in het kort

Ik hou ook van dansen in de zomerregen, de ochtendmist over de velden, de geur van dennenbomen en wilde bloemen. Ik hou van lange wandelingen, liefst in de bergen, en zonsondergangen kijken. Ik hou van oude prentenboeken en vintage vergeelde fotoalbums. Ik hou van het bruisende leven in de stad, van de verweerde bakstenen, en de eeuwen geschiedenis die je er vindt. Ik hou van thee (met melk!) en vers geplukte aardbeien en panna cotta en schuimwijn (bubbels, voor de Nederlanders). En ik gebruik het f-woord misschien een beetje vaak – het is maar dat je het weet.