Zwanger. baby. Gezin

VISIE en WERKWIJZE

Voor de shoot

Van zodra jullie een fotografie collectie hebben gekozen en we jullie boeking bevestigd hebben, ontvangen jullie van mij een gids boordevol tips om van jullie shoot een onvergetelijk moment te maken. Ik stuur jullie ook een gepersonaliseerde vragenlijst om jullie beter te leren kennen zodat we samen een super fijne locatie uit kunnen kiezen voor jullie en leuke dingen om te doen tijdens jullie shoot.

Tijdens jullie fotosessie

Bij fotosessies met kids zijn zij altijd baas en krijgen zij van mij de leiding over alles wat we doen. Kinderen zijn altijd heerlijk spontaan en 100% zichzelf. De fotoshoot is gewoon een groot avontuur waarin we samen op zoek gaan naar de leukste, grappigste en spannendste dingen om ons heen. Zo is het zowel voor jullie als voor de kleinsten een leuke ervaring, en krijgen jullie de mooiste foto’s!

Na jullie sessie

Binnen 2 tot 4 weken na jullie fotosessie ontvangen jullie van mij de zorgvuldig nabewerkte foto’s in een persoonlijke online galerij. Daar kunnen jullie je favoriete beelden uitkiezen, downloaden in hoge en lage resolutie, delen met familie, en de mooiste prints bestellen, lijsten of een fotocanvas voor aan de muur bij jullie thuis of als cadeau voor oma en opa.

PORTFOLIO

{ CHRISTEL }

“Wat is het resultaat geweldig geworden! Het is nog mooier dan ik mij ooit had kunnen inbeelden … wauw! Je bent echt een ware kunstenares. Ik wil je ontzettend bedanken voor de bovenal leuke avond en natuurlijk de prachtige foto’s!

Ik heb de hele galerij gekocht want we vinden alles mooi!”

TARIEVEN

COLLECTIE 1.

Voor een mooi zwangerschapsportret van jou alleen of jullie samen en spontane gezinsshoots waar de kinderen baas zijn. In de natuur in en rondom Alphen aan den Rijn.

In Alphen aan den Rijn
Gids met tips voor jullie shoot
Inclusief jullie favoriete 20 digitale foto’s
(Extra digitale foto’s kunnen jullie achteraf bij bestellen)*
Online galerij

€ 395

COLLECTIE 2.

De meest gekozen optie voor newborn fotosessies en lifestyle gezinsportretten bij jullie thuis of op locatie. Jullie gezinsleventje vastgelegd zoals het is.

Persoonlijke vragenlijst
Gids met tips voor jullie shoot
Bij jullie thuis of eender welke locatie in NL/BE
Inclusief 25 digitale foto’s
Online galerij
€150 print tegoed* (voor extra digitale foto’s, prints, lijsten en albums)
Verrassingsalbum met 15 foto’s twv €150

€ 695

COLLECTIE 3.

De meest gekozen optie wanneer jullie nu al weten dat jullie alle foto’s willen en als jullie er echt iets super persoonlijks en helemaal jullie van willen maken.

Adventurous family photo session at golden hour

Persoonlijke vragenlijst
Gids met tips voor jullie shoot
Bij jullie thuis of eender welke locatie in NL/BE
2 verschillende locaties en/of kledingwissel
Inclusief alle digitale foto’s (minimaal 70)
Online galerij
€300 print tegoed* (voor extra digitale foto’s, prints, lijsten en albums)
Verrassingsalbum met 15 foto’s twv €150

€ 995

*Extra digitale foto’s kunnen jullie achteraf bij bestellen vanuit de shop die aan jullie online galerij gekoppeld is. Losse foto’s zijn € 20/stuk en de hele galerij (minimaal 60 foto’s) heb je voor € 200.

*Wat is print tegoed? Print tegoed kan je na het ontvangen van de online galerij besteden aan het bijbestellen van extra digitale foto’s in hoge resolutie, fotoprints, fotolijsten, fotocanvas of albums naar keuze. Dit kan allemaal vanuit de online shop die aan jullie online galerij gekoppeld is. Voorbeelden vind je onderaan deze pagina.

{ MYRTHE }

“Oh my god wat veel! Ik ging favouriten en toen ik op 35+ zat dacht ik laat maar. Ik neem ze allemaal. Zooo happy ermee, ze zijn echt stuk voor stuk prachtig.”

ALBUMS & PRINTS

Prints om bij weg te dromen

Vanuit jullie persoonlijke online galerij kunnen jullie niet alleen je foto’s downloaden, maar jullie kunnen er ook postkaarten, prints, ingelijste prints of een fotocanvas bestellen. Ik heb voor jullie de beste leveranciers uitgekozen.

Foto-albums om te koesteren

Een hard-drive vol met foto’s die je nooit bekijkt, die je eigenlijk nog een keertje zou moeten sorteren en tot albums omtoveren,… klinkt dat bekend? Jullie foto’s zijn veel te kostbaar om vergeten en nooit bekeken te worden. Daarom zit bij de uitgebreide collecties een mini-album van 15×20 inbegrepen. Zo hebben jullie altijd een mooi en tastbaar aandenken om door te bladeren.

Graag een groter album? Upgraden naar een formaatje groter kan altijd!

 

{ KELLY + NIKI }

We kregen net onze galerij te zien en zijn helemaal overdonderd. De foto’s overtreffen alle verwachtingen! Het gevoel bij de foto’s is onbeschrijfelijk en wij zouden de keuze meteen opnieuw maken.

Isis voelt perfect aan wat voor beeld je als persoon wenst als eindresultaat.

Isis Sturtewagen Fotografie

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627

Trouwfotografie in Nederland, België en Italië

KVK 67001157

>>> is nu >>>

A Tale of Two Lovers
Photography

hello@ataleoftwolovers.com
+31 (0)639671627

Trouwfotografie in Nederland, België en Italië

KVK 67001157