Root & Ripple

leven met een helder gevoel voor richting

One step at a time richting een leven dat écht van jou is, een leven dat je voldoening geeft, een leven waar je in thuis kan komen.

Root – noun / rʊt /, the part of a plant that develops and grows downward into the soil, anchoring the plant and absorbing nutriment and moisture.

Ripple – noun / ˈrɪp.əl /, a small wave or series of waves on the surface of water, especially as caused by a slight breeze or a stone dropping into it.

Rust. Ruimte. Richting.

Je hoofd en je agenda zitten vol. Je voelt je overweldigd en je mist focus.

Op de een of andere manier belanden er steeds dingen op je to-do list waar je eigenlijk helemaal niet echt blij van wordt en je mentale lijst van “dingen die nog moeten” lijkt eindeloos. Je hebt moeite met keuzes maken en intussen krijg je niet zoveel voor elkaar als je zou willen.

Je wil ruimte vrij maken om te kiezen voor jezelf, meer te doen van wat jij leuk vindt, en je leven en werk om te bouwen tot iets waar je 100% achter staat.

Het is tijd om op te laden & te herbronnen.

Ik ga je één ding vertellen:
het ligt niet aan jou.
En ook:
het kan anders!
(oK, dat waren twee dingen)

Dromen is niets iets wat we echt leren als kind, en anders leren we het wel af met ouder worden. Want dromen… dat is toch onrealistisch, naïef, onverantwoordelijk en misschien zelfs een beetje egoïstisch? En kiezen voor waar jij blij van wordt is toch gewoon self-indulgent?

Wat als je toekomstdromen het kompas kunnen zijn dat je helpt met het uitstippelen van je eigen routekaart? 

Het kompas dat je helpt met de (voor jou) juiste keuzes maken, dat je de focus geeft die je nu soms mist. Zodat je niet langer alle paden tegelijk hoeft te bewandelen en er ruimte vrijkomt voor dingen die jou echt voldoening geven.

Root & Ripple neemt je mee op reis.

Een reis die je thuis laat komen bij jezelf.

Root & Ripple geeft jou concrete opdrachten, handvatten en mindset-tips, want je gaat mij nóóit horen zeggen dat het een gemakkelijk proces is. Als het makkelijk was, dan hadden we dit allemaal allang voor elkaar, toch?

Waar ik rotsvast van overtuigd ben? Dat stukje moeilijk ploeterwerk is echt nodig. Anders blijf je steken in simpele stappenplannen die je toch niet volhoudt.

En het beste nieuws? Met Root & Ripple doe je dat ploeterwerk samen met hele bijzondere mensen die – net zoals jij – écht willen kiezen voor wat hen gelukkig maakt, en werk willen maken van die toekomstdromen.

je hoeft dit niet alleen te doen. 

“Ik ben ongelooflijk onder de indruk van hoe je er telkens weer in slaagt om zo’n waardevolle dingen aan te reiken, om ruimte te creëren voor onze kwetsbaarheid en op zo’n liefdevolle maar ferme manier te ontrafelen waar we onszelf tegen houden. Root & Ripple voelt als thuiskomen.

Fotofolies

Na Root & Ripple …

N

Neem je je eigen toekomstdromen serieus

N

Heb je overzicht en focus en weet je duidelijk waar je naartoe wil

N

Herken je je saboteurs en beperkende gedachten en weet je hoe je die kan loslaten

N

Maak je tijd voor de dingen die jou voldoening en plezier geven 

N

voel je de vrijheid om dingen op jouw manier te doen

Root & Ripple in detail

01.

online course

Toegang tot de online leeromgeving.
4 modules met elk 3 hoofdstukken die je inspireren en aan het denken zetten + opdrachten die je helpen bij het vinden van antwoorden en het krijgen van inzichten.  

02.

private podcast

Private podcast met de audio versies van alle hoofdstukken.
Zodat je ook op weg, of in de natuur, of ver weg van je computer scherm kan luisteren naar Root & Ripple.  

03.

bonus ebook

16 pagina’s boordevol fijne journaling tips en inspiratie om je eigen stijl van reflecteren en gedachten sorteren op papier te verkennen. 

04. 

1:1 coaching

1 online coaching sessie van 90 min.
In te plannen in april-mei-juni 2022, om samen met mij kristalhelder te krijgen welke stappen je dromen dichterbij gaan brengen.

Online leeromgeving

de basis die jou in contact brengt met jezelf en je – in je eigen tempo – van droom, naar plan, naar actie voert

Module 1

Evalueren

Je komt thuis bij jezelf. Je gaat orde brengen in alle gedachten die door je hoofd zwerven. Je gaat uitzoeken wat jij nodig hebt hoe een stevige fundering er voor jou uitziet.

module 2

Dromen

Jouw premission slip om grenzeloos te dromen over hoe je ideale leven eruit ziet – zowel verder weg, als de orde van de dag op dit moment. Wat is balans voor jou en hoe kan daar meer van in je leven brengen?

module 3

Plannen

Je leven nu al zo inrichten dat die dromen dichterbij komen? Met een plan-methode die je helemaal op jouw maat maakt is er geen reden waarom je toekomstdromen altijd ver weg moeten blijven. Morgen ben je er al een stap dichterbij. 

module 4

Doen

Je leert herkennen wat jou nog tegenhoudt om radicaal te kiezen voor rust, focus, balans en geluk. Zodat je alles in huis hebt om ook na Root & Ripple de reis verder te zetten.

Praktisch

N

online leeromgeving

N

1 coachingsessie van 1,5 uur

N

Private podcast

N

bonus e-book

N

495,- ex btw

(slechts 20 plekjes beschikbaar)

tijdelijk uitverkocht

“Stilstaan bij wat ik écht wil, wat mij zingeving en vreugde geeft, en hoe ik mijn leven daarnaar kan inrichten? Voor mij is dat een revolutie. Het was voor mij een licht dat aanging.

Elke Van den Ende, over Root & Ripple

“In twee woorden: life changing!

Ik voel zoveel meer rust nu ik weet wat mijn prioriteiten zijn en daarin structuur aangebracht heb.”

Paulien van Outdoor Inspiratie, over Root & Ripple

Don’t just take it from me

Ik mocht al 50+ enthousiaste ondernemers meenemen in Root & Ripple

For good measure, ook nog even dit:

Wat is Root & Ripple niet?

Root & Ripple is geen gouden ei dat je naar het magische niveau van Master Goal Setter brengt. Het is geen wonderformule waarin ik jou exact vertel wat je moet doen dus (ik mag er niet aan denken). Je gaat niet passief bucket loads aan informatie absorberen. Root & Ripple helpt je met het vinden van de antwoorden die eigenlijk al lang in jou zitten, maar die niet altijd zomaar aan de oppervlakte komen drijven. Jij moet zelf aan het werk met naar binnen kijken en eens écht luisteren

naar jezelf. Je bent bereid om met Root & Ripple de regie in handen te nemen en te blijven opdagen voor jezelf.

Veel cursussen beloven je meer inkomen of meer klanten. Dat is niet waar de focus van Root & Ripple ligt. Met Root & Ripple investeer je in jezelf. Als je de tijd en energie die door Root & Ripple vrijkomt straks gaat inzetten om je doelen waar te maken, dan zal dat indirect klanten en inkomen opleveren.

‘Ik keek elke dag uit naar dat uurtje om aan mezelf te werken. Ik haalde echt plezier uit de oefeningen, voelde me instantly lichter, had meer ruimte in mijn hoofd, en meer motivatie om creatief bezig te zijn met mijn zaak. En dat allemaal zonder zweverig gedoe, pinky promise!

Deze vier weken gaan echt een blijvende impact hebben op mijn work-life balance.”

Woweezowee

Nog vragen? Find all the answers here!

FAQ.
Ik ben nog maar pas bezig / ik ben nog geen ondernemer, kan ik dan ook mee doen?

Yes, zeker weten. Root & Ripple is eigenlijk voor iedereen die rust en focus mist, moeite heeft met prioriteiten stellen, maar wel voor die dromen wil gaan en meer vrijheid wil ervaren in het dagelijks leven. Root & Ripple is voor iedereen die niet wil settelen voor middelmatig leven maar die wil gaan voor een vervullend en vreugdevol leven.

Ik heb vorig jaar al meegedaan, is het voor mij nog interessant?

Ik doorloop het stappenplan wat ik in de course met jullie deel zelf minimaal een keer per jaar, en meestal vaker. Elke keer krijg ik weer nieuwe verrijkende inzichten. Jij verandert en dat doen je dromen ook, dus je plannen moeten ook met je mee bewegen. Er zijn verschillende mensen die Root & Ripple meer dan eens hebben meegedaan, en daar steeds meer verdieping in vinden. Daarnaast bevat de course ook elke keer weer nieuwe inhoud die er het vorig jaar nog niet was.

Ik zie dat de oefeningen die je krijgt vereisen dat je veel schrijft, maar ik schrijf helemaal niet graag/vind schrijven moeilijk.
De hele cursus is opgebouwd rond vinden wat voor jou werkt, en ik wil je stimuleren om dat over de hele lijn door te trekken! De oefeningen zijn niet zo opgesteld dat je mega lange teksten moet schrijven. Het is echt “schrijven” in de brede zin van lijstjes en mindmaps maken tot meer journal stijl, en je kan daarin echt kiezen wat het beste bij jou past. In de course geef ik ook regelmatig tips over hoe je daarin je eigen manier kunt vinden en ook hoe je sommige opdrachten meer visueel kunt aanpakken dmv een moodboard of vision board. Waarin je schrijft is verder helemaal up to you, dus ben je een liefhebber van pen en papier dan kan dat maar een google doc is even goed!
Kan ik de cursus op mijn eigen tempo doen?

Yes. Vier weken lang krijg je elke maandag toegang tot een nieuwe module. Als je een keer een week wat drukker bent en niet aan alles toekomt kan je het inhalen in het weekend of voor jezelf gewoon alles een stukje opschuiven. Na afloop van de cursus behoudt je de toegang tot de online leeromgeving, zodat je altijd later nog kan inhalen of wanneer je wil het hele traject op je eigen tempo (opnieuw) doorlopen.

Blijft de inhoud altijd toegankelijk?

Jij blijft toegang houden tot het online programma en alle content in je online leeromgeving, zolang deze cursus bestaat. Ik geef geen garantie op hoe lang dat exact zal zijn, maar wanneer ik beslis dat ik Root & Ripple niet langer online wil hebben krijg jij daar ruim op voorhand een notificatie van. De Facebook-groep blijft ook na afloop van de cursus gewoon bestaan, dus je kan daar altijd terecht met vragen wanneer jij er aan toe bent.

Ik weet niet zeker of ik op dit moment genoeg tijd heb om mee te doen.
Ik kan mij 100% voorstellen dat het in deze tijden een uitdaging is om tijd vrij te maken voor zelfontwikkeling. Onze vaste routines daar blijft na een jaar Corona nog weinig van over. Het hele doel van deze course is echter om je te helpen je tijd op een fijnere manier in te richten zodat er ook weer tijd vrijkomt voor de dingen waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Ik hoop dus eigenlijk stiekem dat juist als het heel druk is in je hoofd je jezelf dit cadeau geeft. (En vergeet niet dat je de cursus altijd in je eigen tempo kan volgen als het toch even niet lukt of allemaal wat veel is).
Is er een fb-groep/community?

Nee, Root & Ripple is helemaal te volgen vanuit je eigen cocon, zonder sociale verwachtingen of verplichtingen.

Maar ik heb geen facebook/vind facebook dikke ruk?

I hear you, en ik respecteer die keuze volledig! Daarom krijgen alle inhoud van de course rechtstreeks in je mailbox. Als je niet actief deelneemt in de facebookgroep hoef je dus niets te missen van de course zelf. De community is zeker een meerwaarde, vooral als je wel wat steun en accountability kan gebruiken, maar is zeker niet verplicht.

Zijn er live/virtuele meetings?

Er is een beperkt aantal van 20 plekjes plekjes waarbij een 1:1 coaching sessie met mij via Zoom zit inbegrepen (90 min). Dit is voor de diepe gravers, voor de uitstellers, voor de klankbord-denkers. 
Wil je echt de diepte in maar voel je dat je jezelf hier nog in tegen houdt door belemmerende gedachten, jezelf nog niet toe te staan voluit te dromen, twijfels aan jezelf? Dit is voor jou.
Ben je iemand die in de accountability van 1:1 contact de steun vindt om te starten? Dit is voor jou.
Kom je tot de beste inzichten in conversatie met een ander? Dit is voor jou.

De volgende editie begint binnen

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)