Season of work

Ondernemen met het ritme van de natuur

Voor creative change makers die willen ondernemen met de natuur als bondgenoot.

Dit is voor wie voelt dat we iets verloren zijn: verbondenheid met onszelf, connectie met de wereld om ons heen, eeuwenoude wijsheid, diepe creativiteit, speelse levendigheid.

Het is voor wie die scheiding tussen zichzelf, werk en natuur zacht wil overbruggen, omdat je wil geloven dat we helemaal niet gescheiden hoeven zijn. 

Season of work is 3 maanden …

  • jezelf onvoorwaardelijk ondersteund weten in je bedrijf
  • intentioneel tijd besteden aan dingen die voor jou belangrijk zijn
  • een zachter werkritme vinden voor jezelf in dit seizoen
  • meer connectie voelen met de natuur en met je eigen intuïtie

… en kracht en momentum halen uit de energie van het seizoen

Elk seizoen heeft haar eigen energie

WINTER

het seizoen om te rusten, naar binnen te keren, te consolideren en integreren

The grey lunar landscape of Crete Senesi, Italy, in the early spring

LENTE

het seizoen voor nieuwe plannen, daadkracht, speelsheid en experiment 

ZOMER

het seizoen voor connectie, zichtbaarheid, feest vieren, vruchten plukken

HERFST

het seizoen om te evalueren, te stroomlijnen, en creatieve ideeën uit te werken

En elk seizoen kies ik een andere focus en thema* uit om rond te werken, samen te verkennen, diep je wortels in te laten groeien.

*Geen enkele cyclus van Season of Work is dus precies hetzelfde. Je bent meer dan welkom om mee te doen als je er bij een eerdere cyclus al bij was. En het als thema van dit seizoen je roept, weet dan dat het niet in dezelfde vorm terugkomt in de toekomst.

 

Het thema voor de winter cyclus van 2022-2023 is >>>

The MAgic of you

Er zit magie en wijsheid en kracht in alle eigenschappen waarvan je geleerd hebt dat ze té zijn of juist niet genoeg.

Ik wens je het lef toe om die magie te laten zien.⁠

Én ik wens je het geduld toe om stap voor stap te ontspannen in het vertrouwen dat die magie er al is – dat die er altijd al was.⁠

Die magie vind je niet door te denken. Je vindt ze door één voor één alles los te laten waarvan je voelt “nee, niet dit.”⁠ Je vindt ze in de wonderlijkheid de bestaat in de barsten en scheuren en kieren. Je vindt ze waar je vreugde en voldoening zit. Bij wat ruimtelijk voelt en vrij.⁠

Ik ga je dit seizoen uitnodigen om

N

met zachtere ogen te kijken

N

nieuwsgierig te zijn naar jezelf

N

je eigen wijsheid dieper te integreren

N

alle stukjes van jezelf te omarmen (ook de donkere)

N

connectie te maken met jouw kracht

Zodat er ruimte komt om je vuur te laten branden en je licht te laten schijnen.⁠

Praktisch

N

doorlopend 1:1 coaching via de app Voxer

N

3 thematische workshops via zoom (ca. 75-90 min)

N

Online leeromgeving met ondersteunende werkboeken

N

1500 euro (of 3 x 500)

Wat houdt de voxer* coaching in?

*Voxer is een walkie-talkie/tekstbericht app, met een aantal fijne praktische voordelen (gratis, geen limiet op de duur van spraakberichten, je kan belangrijke downloaden, je hoeft de knop voor spraakberichten niet ingedrukt te houden).

Transformatie gebeurt in het dagdagelijkse. Niet in één enkele afgebakende coaching call maar in de opeenvolging van kleine en grotere momenten van helderheid en inzicht.

Op Voxer kan je tijdens het traject vier dagen per week bij mij terecht met alles wat er op dat moment bij jou speelt en wat je wil uitspreken of bespreken.

Daarnaast zal ik jou af en toe ook spontaan een vraag stellen. Iets wat ik doorkrijg voor jou op basis van onze eerdere gesprekken, thema’s die vaker terugkomen, en wat ik bij jou voel. 

Waar gaan de drie workshops over?

Ik laat dat nog even een beetje open, want als ik mezelf die ruimte geef zorgt dat voor creativiteit. Als ik het nu al dicht timmer, dan verliezen we de rijkdom die ontstaat uit onze samenwerking.

Wat kan ik er wel al over zeggen? We gaan op zoek naar de magie die in elk van ons zit, op een speelse manier. Ik voel dat we waarschijnlijk gaan werken met verhalen en sprookjes. We gaan spelen met vrouwelijke archetypes. En we gaan in gesprek met de ziel van ons bedrijf. Er is 1 workshop per maand (eentje in januari, februari en maart), telkens op woensdagmiddag (exacte data nog te bepalen). Er is een replay beschikbaar als je er niet live bij kan zijn.

Wat vind je in de leeromgeving? 

Onder andere: een werkboek om intenties en doelen te zetten met de energie van het seizoen, affirmaties voor het seizoen, een overzicht met de energie van alle jaargetijden, een ebook met journaling tips. De collectie wordt elke cyclus verder uitgebreid met nieuwe resources, waar jij gebruik van kan maken als en wanneer het bij jou past. 

“Iedereen zou af en toe een Isis in haar achterzak moeten hebben. Het doet zoveel deugd om iemand aan je zijde te hebben die al haar kennis en ervaring in de strijd gooit om de knopen in je hoofd te ontwarren, met zachte aanmoedigingen, concrete tips en gerichte vragen.”

– Liesbeth, Fotofolies

For good measure, ook nog even dit:

Wat is Season of Work niet?

Je hoeft niet dichtbij of in de natuur te wonen, je hoeft niet elke dag te gaan wandelen, je moet geen maancycli volgen, je hoeft niet te wildzwemmen, je hoeft geen altaartjes te bouwen met gevonden schatten uit de natuur. Als die dingen mogen, uiteraard.

Behalve de 3 workshops zijn er geen vaste momenten waarop we elkaar spreken. Ik sta wél 4 dagen per week tot je beschikking. Wat je uit dit traject haalt is helemaal afhankelijk van de vragen die je mij stelt en wat je van jezelf geeft.

Het is niet de zoveelste online cursus die je nooit afmaakt. Het is helemaal afgestemd op jouw persoon en dus precies wat jij nú nodig hebt om momentum te creëren.