VOOR FOTOGRAFEN

mentoring . courses . workshops
Europe wedding photographer Isis Sturtewagen

Ik ben enorm gepassioneerd door het helpen van andere fotografen met het vinden van zichzelf in hun bedrijf.

Als creatieve ondernemer zit je hoofd vaak vol met ideeën. Je bent nieuwsgierig en leergierig, en je bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, naar bijleren en jezelf ontwikkelen. Dat is natuurlijk formidabel, maar soms zie je misschien de bomen door het bos niet meer.

Voor mij is het geven mentoring en courses de manier om alles wat ik in de voorbije jaren met vallen en opstaan geleerd heb met jou te delen. De dingen waarvan ik bij het begin van mijn reis door de fotografie had gewild dat iemand ze me had verteld. Van het maken van de keuzes die bij jou passen, tot het zorgen dat je goed zorgt voor jezelf, en voor je zaak.

Zoek jij iemand waarbij je terecht kunt met al je vragen, een kritische (maar ondersteunende) second opinion, of voor een goeie schop onder je kont af en toe? Ik ben een open boek.

Online course – Ripple

Ik vind zelf online leren in je eigen tempo een van de fijnste leermethodes. Daarom neem ik jullie graag mee in mijn eerste online course, Ripple – een online course voor het vinden van focus, richting en verandering. Dit is er trouwens eentje voor alle creatieve ondernemers, niet alleen voor fotografen.

MENTORING // Coaching

Het vinden van je eigen stijl en je eigen stem in je fotografie is een moeilijke zoektocht waarbij je af en toe helemaal vast komt te zitten. Believe me, I’ve been there! Niets is dan verfrissender dan een 1-op-1 mentor-sessie of een mentoring-traject. Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt laten zien als fotograaf, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je fotografie. We kijken uitgebreid naar je portfolio, we gaan dieper in op je knelpunten en blokkades en wat je daar aan kunt doen.

WORKSHOPS // EVENTS

Ik geef regelmatig workshops in samenwerking met inspirerende collega’s of op fotografie events. Samen met Ilka van Wieren Fotografie organiseer ik regelmatig workshops koppels poseren en storytelling. Samen met Witlof Workshops geef ik workshops in styling + lifestyle fotografie. 

Jaar full-time fotograaf

Mentoring trajecten

Workshops

DeeLnemers

Lees mee met 12 CHAPTERS

…en ontvang 1 keer per maand een load aan inspiratie (+ de occasionele update of speciale aanbieding hier en daar).

Isis Sturtewagen Fotografie

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627

Trouwfotografie in Nederland, België en Italië

KVK 67001157

Trouwfotograaf Nederland | Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag
Huwelijksfotograaf België | Gent, Brugge, Antwerpen, Mechelen, De Ardennen
Trouwfotograaf Italië | Toscane, Umbrië, Puglia, Firenze, Siena, Arezzo, Rome, Orvieto, Assisi, Perugia, Ostuni