VOOR FOTOGRAFEN

mentoring . workshops

Voor mij is het geven mentoring en workshops de manier om alles wat ik in de voorbije jaren met vallen en opstaan geleerd heb met jou te delen. De dingen waarvan ik bij het begin van mijn reis door de fotografie had gewild dat iemand me ze had verteld. Zoek jij iemand waarbij je terecht kunt met al je vragen, een kritische (maar ondersteunende) second opinion, of voor een goeie schop onder je reet af en toe? Ik ben een open boek.

MENTORING

Het vinden van je eigen stijl en je eigen stem in je fotografie is een moeilijke zoektocht waarbij je af en toe helemaal vast komt te zitten. Believe me, I’ve been there! Niets is dan verfrissender dan een 1-op-1 mentor-sessie of een mentoring-traject. Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt laten zien als fotograaf, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je fotografie. We kijken samen uitgebreid naar je portfolio, we gaan dieper in op je knelpunten en frustraties en wat je daar aan kunt doen.

WORKSHOPS

Elk jaar geef ik een aantal workshops over specifieke onderwerpen. Samen met Ilka van Wieren Fotografie organiseer ik workshops koppels poseren en storytelling. Samen met Witlof Workshops geef ik workshops in styling + lifestyle fotografie. 

adventure along on Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Isis Sturtewagen

Photography

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627
Alphen aan den Rijn

KVK 67001157

Netherlands wedding photographer | Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, The Hague, Breda, 's Hertogenbosch
Belgium wedding photographer | Gent, Bruges, Antwerp, Mechelen
Italy wedding photographer | Tuscany, Florence, Siena, Lazio, Rome, Umbria, Orvieto, Abruzzo
Europe wedding photographer
| Spain, Sweden, Denmark, Germany, Austria, France, Portugal, Greece, United Kingdom, Scotland, Ireland, Croatia, Slovenia