VOOR FOTOGRAFEN

workshops

WORKSHOP Koppels Poseren

 

Samen met Ilka van Wieren organiseer ik de workshop koppels poseren. Met een kleine club en twee koppels gaan we op pad om live te shooten. We laten zien hoe wij te werk gaan, hoe je modellen op hun gemakt stelt en los laat komen voor de camera. We geven intussen tips over lichtgebruik, emoties en compositie en geven iedereen de ruimte om de koppels te fotograferen, zodat je met nieuw portfolio materiaal en een hoop ideeën weer naar huis gaat. 

Wanneer: 20 maart 2019
Tijd: 13.00-17.00
Waar: Fabriek Zuidermeer, Zuidermeer
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en basiskennis van fotografie
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €250,- incl BTW 

WORKSHOP Storytelling

Als vervolg op de workshop koppels poseren (maar ook los te volgen) ontwikkelde ik samen met Ilka van Wieren een workshop helemaal gericht op storytelling. De eerste helft van de middag vertellen we jullie aan de hand van voorbeelden uit ons eigen portfolio hoe wij fotosessies en bruiloften benaderen vanuit een visual storytelling perfectief. Daarna zetten we dit meteen in de praktijk om een gaan we met een kleine club en een koppel op pad om live te shooten. 

Wanneer: 10 april 2019
Tijd: 12.00-18.00
Waar: Avontyr, Reek
Benodigdheden: Spiegelreflex camera, basiskennis van fotografie, laptop met lightroom
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €300,- incl BTW

WITLOF WORKSHOPS

Experience. Nourish. Photograph.

Heb je een passie voor fotografie, styling, lekker eten en houd je van gezelligheid en leuke mensen ontmoeten, dan is Witlof Workshops echt wat voor jou! Merette Kuijt, Ilka van Wieren en ik hebben onze krachten gebundeld en een workshop samengesteld die al onze passies bij elkaar brengt – en een mega-hoog Instagram-gehalte heeft (want geef toe, dat is ook niet onbelangrijk).
Ontdek samen met ons hoe je het verhaal van ervaringen kunt vastleggen in beelden. Leer hoe je de mooiste taferelen met de juiste belichting, styling en techniek kunt vastleggen. 
Laat je meenemen in een wereld van kleine avonturen en inspirerende ontmoetingen, waar de tijd even stil lijkt te staan. 

Isis Sturtewagen Photography

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627

Based in The Netherlands, Belgium and Italy

KVK 67001157

Netherlands wedding photographer | Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, The Hague
Belgium wedding photographer | Gent, Bruges, Antwerp, Mechelen
Italy wedding photographer | Tuscany, Florence, Siena, Lazio, Rome, Umbria, Orvieto, Abruzzo
Europe wedding photographer
| Scotland, Sweden, Faroe Islands, Spain, Greece, Croatia, Germany, Ireland, Slovenia, Morocco