Workshops

voor fotografen
Vanwege covid organiseer ik op dit moment even geen workshops.

WORKSHOP Koppels Poseren

Nooit meer stress hoeven hebben over poseren, nooit meer voor een shoot nog allemaal poses moeten opzoeken en memoriseren.  Na deze workshop weet je hoe je je koppels de ruimte en het vertrouwen geeft om zichzelf te zijn, en heb je een super handige posing-kapstok die je bij elke shoot weer opnieuw kan inzetten.

Samen met Ilka van Wieren

WORKSHOP Storytelling

Heb je het gevoel dat de beelden die je aflevert aan je klanten soms te veel een collectie losse foto’s zijn zonder sterk verhaal? Als vervolg op de workshop koppels poseren (maar ook los te volgen) ontwikkelde ik samen met Ilka van Wieren een workshop helemaal gericht op storytelling. Je gaat naar huis met allemaal concrete strategieën voor het maken van een samenhangend beeldverhaal dat je klanten helemaal mee neemt in de herinnering aan de dag. 

WITLOF WORKSHOPS

Heb je een passie voor fotografie, styling, lekker eten en houd je van gezelligheid en leuke mensen ontmoeten, dan is Witlof Workshops echt wat voor jou! Laat je meenemen in een wereld van kleine avonturen en inspirerende ontmoetingen, waar de tijd even stil lijkt te staan. 

Isis Sturtewagen Fotografie

info@isissturtewagen.nl
+31 (0)639671627

Trouwfotografie in Nederland, België en Italië

KVK 67001157

Trouwfotograaf Nederland | Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag
Huwelijksfotograaf België | Gent, Brugge, Antwerpen, Mechelen, De Ardennen
Trouwfotograaf Italië | Toscane, Umbrië, Puglia, Firenze, Siena, Arezzo, Rome, Orvieto, Assisi, Perugia, Ostuni